Bach bloesem ervaringen

Ben je benieuwd hoe Bachremedies je precies kunnen helpen? Op deze pagina vind je een aantal Bach bloesem ervaringen van mensen die ik, in mijn praktijk of via een e-mail consult, heb behandeld. Ontdek hoe Bachremedies deze mensen en dieren hebben geholpen. 

Reacties op een Bach bloesem remedie

Ik weet niet hoe je het doet, maar je haalt bij mij steeds de juiste aandachtspunten naar boven.

Patricia

Ik was van tevoren niet zeker of bachremedies echt werkten, maar hierbij geldt natuurlijk meer dan ooit “baadt het niet dan schaadt het niet”. En bij mij werkte het in ieder geval! Hele fijne, persoonlijke benadering. Een ideaal steuntje in de rug bij stressvolle periodes, of wanneer je “uit je evenwicht” voelt.

Tim

Heeft mij echt geholpen om wat meer rust in mijn hoofd te krijgen! Heel fijn dat het ook gewoon op afstand kon

Jon

Een geestelijk gehandicapte vrouw

Hanneke voerde al haar hele leven een strijd, met zichzelf en met haar omgeving. Zoals haar begeleider herkende, is het niet altijd de oplossing dergelijke problemen te onderdrukken met medicijnen:

Ik heb nog even nagedacht over de Bachbloesem druppels,omdat ik zelf wel kleine veranderingen bij haar bespeur. Het is een heel proces, om hiermee haar evenwicht te vinden.

De gangbare gedragsmedicatie geeft sneller een zichtbaar resultaat, maar onderdrukt ook helaas een heleboel goede emoties. En we leven nu in een tijd waarin alles snel moet, terwijl sommige dingen de tijd nodig hebben om te veranderen. Gedrag en gewoontes die al jaren zo zijn, kun je niet in 1x veranderen. Dat kost tijd, om een verandering in te zetten en een innerlijke groei door te maken.

Ik denk dat het goed is om objectief te bekijken hoeveel last ze zelf heeft van haar gedrag en hoeveel haar omgeving daar last van heeft. Fijn dat de bloesemremedies haar daarin kunnen ondersteunen.

Lees het hele verhaal van Hanneke.

Bach bloesem ervaringen van een kind

Lolke was 2 jaar toen ik hem behandelde. Een spiritueel kind, met veel innerlijke (eigen)wijsheid. Lolke is wat ze ook wel een Nieuwetijdskind noemen. Voor hem stelde ik een remedie samen die hem hielp om zijn nerveuze spanning te overwinnen. Om in staat te zijn alleen dingen te ondernemen en zelfvertrouwen te ontwikkelen. 

Lees het hele verhaal en remedie van Lolke.

Een wanhopige moeder

De moeder van Sander, een 4 jarige jongen, benaderde mij omdat haar zoon moeite had zich te uiten. Dit resulteerde in moeilijk gedrag, onder andere woedeaanvallen op onvoorspelbare momenten.

De remedie die ik voor Sander samenstelde, was gericht op het tot bedaren brengen van de innerlijke onrust die hij ervoer. Het hielp hem beter tot rust komen, en om te leren van zijn fouten zodat hij niet telkens tegen dezelfde correcties aan bleef lopen. Daarnaast hielp het hem in zijn zelfvertrouwen, en het overwinnen van de faalangst die de innerlijke onrust ook met zich mee bracht.

De eerste twee maanden zag zijn moeder al vooruitgang. Na deze periode schreef ik een nieuwe remedie voor, bijgesteld naar hoe Sander er op dat moment voor stond. Weer een maand later kreeg ik het bericht waar je het als therapeut allemaal voor doet:

Onze zoon heeft in zijn jonge leven al veel meegemaakt, dit alles maakte dat hij behoorlijk aan stemmingswisselingen onderhevig was. Dankzij de enorme hulp van Jolanda en de druppeltjes van Bachbloesem die specifiek voor hem zijn uitgemeten, hebben wij een totaal ander kind ervoor terug gekregen. Gaande weg door het gebruik ervan, keert de rust en balans weer in hem terug. Het helpt hem in alle rust zijn eigen wijsheid te kunnen vinden en te gebruiken en daarbij het overzicht te behouden. Fantastisch!

Lees het hele verhaal van Sander en zijn moeder.