Bach mix op maat met persoonlijk advies

Voor een goede werking is het belangrijk dat een Bach mix op maat wordt samengesteld uit de Bach bloesem combinatie die bij jouw hulpvraag past. Een kant-en-klare mix – zoals je die online veel ziet – mist die persoonlijke afstemming en de bewustwording die een Bachbloesem mix op maat je wel biedt.

Je consult per mail is bij ons altijd gratis. Laat via het formulier hieronder weten wat jouw hulpvraag is. Van ons hoor je dan zo snel mogelijk welke Bachbloesem mix jou hierbij kan helpen.

Voor en/of achternaam: wat jij fijn vindt!
Het spreekt voor zich dat we alleen het strikt noodzakelijke vragen. Meer weten? https://digibach.nl/privacybeleid/

Geen zorgen. Pas ná ons advies beslis je of je wilt bestellen. Dan gaan we na jouw bestelling voor je aan de slag om de Bach mix op maat voor je samen te stellen.

Wil je eerst meer weten over onze werkwijze, de therapeut die jouw vraag leest of ervaringen van mensen die je voorgingen? Lees dan hieronder verder 👇

Waarom DigiBach een Bach bloesem mix altijd op maat voor jou samenstelt

Omdat iedereen weer anders is, werkt DigiBach niet met kant en klare Bach mixen.

Online worden veel mixen aangeboden, zoals:

  • Bach bloesem mix 43
  • Bach bloesem mix 84
  • Bach bloesem mix stress

Vaak is niet duidelijk welke Bachbloesems er in zitten. Bovendien zijn ze vaak onnodig duur en gaan ze voorbij aan het belangrijkste punt van Bach therapie zoals Dr. Bach die bedoeld heeft: een behandeling op maat, die er rekening mee houdt dat ieder individu anders is en andere behoeften heeft.

Daarom hebben we bij DigiBach gekozen voor een persoonlijke en glasheldere aanpak. Elke mix wordt met de hand samengesteld en afgestemd op jouw persoonlijke behoeften. Zo krijg je niet alleen een Bach bloesem mix op maat die echt aansluit bij wat jij nodig hebt, maar weet je ook altijd precies wat erin zit.

Ook de basis samenstellingen die we aanbieden, passen we (waar nodig) altijd aan jouw persoonlijke situatie aan.

Wij geloven 100% in die persoonlijke aanpak. Daarom is het advies dat we je geven altijd gratis en vrijblijvend. Pas als het goed voelt, besluit je of je de voorgestelde Bach bloesem mix wilt bestellen.

Jouw persoonlijke Bach mix begint bij een (gratis) advies per mail

Een consult bij DigiBach bestaat uit het bepalen welke druppels jou het beste kunnen helpen. Daarvoor horen we graag wat jij van jouw mix verwacht.

Bijkomend voordeel: vaak geeft het al een vorm van rust om die verwachting voor je te zien in je eigen woorden. Zwart op wit. De eerste stap naar het oplossen van wat jou in de weg zit.

Probeer in het formulier hieronder kort en duidelijk te vertellen wat er aan de hand is. Op basis van die informatie ontvang je een mailtje over hoe een Bach bloesem mix jou daarbij kan helpen.

Pas daarna besluit je of je de mix wilt bestellen. Je zit dus nergens aan vast.

Voor en/of achternaam: wat jij fijn vindt!
Het spreekt voor zich dat we alleen het strikt noodzakelijke vragen. Meer weten? https://digibach.nl/privacybeleid/

Wie zit er aan de andere kant van die mail?

Jolanda is degene die de Bach mixen op maat samenstelt
Jol

Hoi! Ik ben Jolanda. De Bach therapeut van DigiBach. Het kan best spannend zijn om iemand om advies of hulp te vragen bij problemen waar je tegenaan loopt. Daarom wil ik je op het hart drukken dat ik respectvol en discreet met je mailtje om zal gaan. Ook zal ik het altijd eerlijk zeggen wanneer een Bach mix niet (voldoende) is bij je vraag, en je  beter een arts kunt inschakelen!

Wat zit er in een Bach bloesem mix?

Een bachbloesem mix wordt geleverd in een flesje van 20 ml. Hierin worden 2 druppels van elke gekozen bachbloesem gedaan. Dit wordt aangevuld met bronwater en 25 druppels alcohol voor de houdbaarheid van de mix.

Kan ik mijn Bach bloesem mix zelf samenstellen?

Dat kan zeker. Op onze website hebben we zoveel mogelijk informatie verzameld om je te helpen jouw eigen Bach mix samen te stellen. Daarna kun je bij ons een mix van de geselecteerde bloesems bestellen. Zo hoef je ze niet allemaal los aan te schaffen!

Ervaringen met de Bach mixen van DigiBach

Met een Bach bloesem mix op maat hielpen we in de loop der jaren al honderden tevreden klanten. Dit zijn een paar van de leukste reacties en meest opvallende ervaringen:

Marjolijn deelt haar bach bloesem mix ervaring
Marjolijn, van In-Essens Sensitherapie

In mijn praktijk heb ik al heel wat cliënten met succes doorverwezen naar DigiBach. Verbazend hoe deze twee therapieën elkaar raken! Het verslag welke de cliënten mee krijgen bij zowel Sensitherapie als Bach therapie komt ALTIJD overéén, zo fantastisch!

Marjolijn van In-Essens

” Ik weet niet hoe je het doet, maar je haalt bij mij steeds de juiste aandachtspunten naar boven. “

Patricia via Google reviews

Wil je meer Bach bloesem mix ervaringen lezen? Neem dan eens een kijkje bij deze op onze Google reviews pagina.

Basis Bachbloesem mixen

Vind je het lastig om helemaal onder woorden te brengen waar je een mix voor zoekt? Ook deze basis mixen kunnen we – indien gewenst – op maat aanpassen zodat ze écht bij jouw behoefte aansluiten.

Kies hieronder de Bachbloesem mix die het beste bij jouw behoefte past en geef in de opmerkingen tijdens het bestellen aan waar je die mix voor nodig hebt. Dan passen wij hem waar nodig nog voor je aan, zodat je altijd een mix ontvangt die echt bij jou past.

Persoonlijke Bach bloesem mix en bewustwording

Soms kan het lastig zijn om precies de vinger op de zwakke plek te leggen. Dat is ook logisch, als je bedenkt dat je soms jarenlang in een bepaalde patroon geleefd hebt, als overlevingsstrategie of omdat je dat nu eenmaal van vroeger hebt meegekregen. Met mijn advies over de Bach bloesems die bij jou passen ga ik je op weg helpen in je bewustwording proces om dat te doorbreken.

Daarbij moedig ik je vooral aan om liefdevol naar jezelf te kijken en het beste in jezelf naar boven te halen. Het gaat niet om goed of fout, we zijn tenslotte allemaal op aarde om te leren en daardoor te groeien.

Om jezelf duidelijk in beeld te krijgen, is het goed om te weten wat jouw normen en waarden zijn. Wat vind je belangrijke eigenschappen van jezelf en waar zou je wat aan willen veranderen? Neem jij verantwoordelijkheid voor je eigen leven? Dit is het uitgangspunt voor de Bach mix die jij nodig hebt.

Juist vanwege die bewustwording, is een Bach bloesem mix op maat zo belangrijk. Een helemaal voor jou samengestelde Bach mix werkt het beste, in combinatie met de beschrijving die je daarbij ontvangt.

Wil jij echt aan de slag met wat jou in de weg zit? Vraag dan hieronder direct jouw gratis consult aan en je hoort van ons hoe de juiste Bachbloesem mix hierbij kan helpen.

Voor en/of achternaam: wat jij fijn vindt!
Het spreekt voor zich dat we alleen het strikt noodzakelijke vragen. Meer weten? https://digibach.nl/privacybeleid/