Jolanda, online Bach therapeut met een persoonlijke aanpak

Bach bloesem > Bach bloesem therapie > De Bach bloesem therapeut van DigiBach 

Hoi, ik ben Jolanda, de Bach bloesem therapeut van DigiBach. In mijn aanpak staan persoonlijkheid en maatwerk altijd centraal. Daarom draait mijn benadering om drie beloften:

✔️ Altijd persoonlijk advies ✔️ Een gratis digitaal consult ✔️ Jouw ideale Bach mix op maat voor je samengesteld

Natuurlijk snap ik dat het spannend is om een vreemdeling via internet om hulp te vragen. Daarom stel ik me op deze pagina aan je voor, zodat ik een klein beetje minder een vreemde voor je ben.

Als Bach therapeut ben ik erin gespecialiseerd om voor jou de ideale Bach mix samen te stellen, op basis van je hulpvraag. Die mix bestaat uit de Bach bloesems die jou daar optimaal bij kunnen ondersteunen.

Ontvang snel een gratis en vrijblijvend consult per mail

Wil je gewoon graag (geheel vrijblijvend) weten wat ik voor je kan betekenen? Vul dan het formulier hieronder in.

Gratis advies? Zo gepiept…
Voor en/of achternaam: wat jij fijn vindt!
Het spreekt voor zich dat we alleen het strikt noodzakelijke vragen. Meer weten? https://digibach.nl/privacybeleid/

Per mail hoor je dan wat ik als Bach therapeut voor jou kan betekenen. Pas daarna besluit je of je een remedie wilt bestellen. Simpel toch?

Ben je nog niet helemaal klaar voor die stap? Lees dan hieronder wat meer over mij en mijn ervaring 👇

Even voorstellen: de Bach therapeut van DigiBach

Mijn naam is Jolanda Huijsmans: Bachbloesem therapeut natuurliefhebber en buitenmens. 

Nadat ik in 1993 zelf kennis maakte met de Bachbloesems en er veel baat bij had, wilde ik meer weten over alternatieve zelfzorgmiddelen. 

Om Bachbloesem therapeut te kunnen worden ben ik in 1994 de opleiding Sorag Gezondheidsspecialist gaan doen.  Een vijf jarige opleiding. Dit heeft mij een basis gegeven met veel praktische kennis. Deze kennis komt goed van pas voor het opzetten van een eigen praktijk.

Daarnaast vond ik het erg interessant om een inkijkje in verschillende alternatieve geneeswijzen te krijgen.

Naast de Bachbloesemtherapie, kwamen bijvoorbeeld ook homeopathie, reflexologie, fytotherapie en aromatherapie aan bod.   

jolanda-huijsmans-bloesemremedies
Geef mij maar groen 😉

Specialisatie Bachbloesems

Na deze opleiding heb ik mij verder gespecialiseerd in de Bach therapie, met de opleiding Specialisatie Bachbloesem 1 en 2, om me officieel te diplomeren als Bachbloesem therapeut.

Inmiddels heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met Bachbloesems. Ik heb verschillende  goede resultaten mogen ervaren met dit eenvoudige en doeltreffende zelfzorgmiddel.

Daar hou ik wel van: simpel, duidelijk en voor iedereen toegankelijk.

Ik heb er bewust voor gekozen om digitaal te werken. Via mijn website ben ik voor veel mensen toegankelijk.  Persoonlijk advies vragen en een flesjes bachbloesems bestellen vanuit je luie stoel. Makkelijk en laagdrempelig.

Aanvullende kennis

Door de jaren heen heb ik via mijn werk in de gezondheidszorg (waar mijn roots nu al 30 jaar liggen) veel extra aanvullende kennis opgedaan.

Dit gaat over autisme, AD/HD, niet aangeboren hersenletsel en psychische problemen onderkennen.

Ook privé ben ik blijven studeren om mijn kennis en vaardigheden aan te vullen en up to date te houden: personal coaching, pubercoaching en psychologie van alledag.

Mix van alle ingrediënten

Deze mix van kennis en ervaring maken mij wie ik nu ben en wat ik wil uitdragen als Bachbloesem therapeut. Het zou toch mooi zijn, als het voor velen toegankelijk is om lekker in je vel te zitten en vitaal te kunnen leven! Ik haal er in ieder geval ontzettend veel energie uit om mensen hierin te helpen en het is mijn missie om deze energie met anderen te delen.

Als je gelukkig bent, trek je positieve eigenschappen aan.

Dus als je vragen of problemen hebt waar je mee zit, stuur me dan vooral een mailtje op info@digibach.nl, of vul het formulier in. Dan laat ik je zo snel mogelijk weten wat ik voor jou kan doen!

Voor en/of achternaam: wat jij fijn vindt!
Het spreekt voor zich dat we alleen het strikt noodzakelijke vragen. Meer weten? https://digibach.nl/privacybeleid/
Dit ben ik, Jolanda, Bachbloesem therapeut bij DigiBach

Je kunt me kennen van…

Veel gestelde vragen over Bach therapeuten

🙋 Wat doet een Bachbloesem therapeut?

Een Bachbloesem therapeut helpt je om de juiste Bach remedie te selecteren die aansluiten bij jouw uitdagingen. De therapeut heeft een uitgebreide kennis van alle extracten. Hij of zij stelt vervolgens uit de gekozen bloesems een persoonlijke mix samen, die optimaal aansluit bij wat jij nodig hebt.

🤔 Welke Bachbloesems heb ik nodig?

Omdat de juist samenstelling erg belangrijk is voor de effectiviteit van een remedie, bieden we bij DigiBach een gratis consult per mail. Onze Bach bloesem therapeut geeft daarin advies op basis van jouw hulpvraag. Je kunt ook zelf ontdekken welke bloesem je nodig hebt.

🌼 Hoe werkt Bachbloesemtherapie?

In de Bachbloesemtherapie stelt een Bach therapeut op basis van jouw hulpvraag een remedie samen. Dat bestaat uit een flesje Bach druppels om in te nemen. Ook krijg je een beschrijving van de samenstelling, om je te helpen bij de bewustwording van waar je tegenaanloopt.

Mijn verhaal: waarom ik Bachbloesem therapeut werd

Ik wil je graag meenemen op mijn eigen weg tot Bachbloesem therapeut en vertellen wat deze zelfzorgmethode voor mij betekent heeft.

Mijn eerste ervaring met het gebruik van Bloesemremedies was in de periode na mijn bevalling. Toen kwam ik niet op de spreekwoordelijke roze wolk terecht. Ik verzeilde daarentegen in een depressie en mijn wereld werd steeds kleiner.

Toen mijn zoon 9 maanden oud was, zat ik heel erg in de put. Ik voelde me wanhopig en dacht soms dat ik niet meer verder zou kunnen. Heel beangstigend.

Bachremedies hielpen mij om mijn evenwicht terug te vinden, wat me deed besluiten me verder in hun heilzame werking te verdiepen. Om andere mensen op eenzelfde manier te kunnen helpen, zoals de bloesems mij hadden geholpen.

Ik was erg neerslachtig en had het gevoel de verantwoordelijkheden die bij het moederschap komt kijken niet aan te kunnen. Ondanks de onvoorwaardelijke liefde die ik door het moederschap leerde kennen was ik tegelijk zo onzeker! De remedie die ik in nam was Gorse. En het eerste wat ik in mijn hoofd zag, was een zonnestraaltje, door de donkere wolken heen schijnend. Toen wist ik zeker, dit gaat mij helpen!

Nieuwe kracht om door te vechten

Het duurde heel kort, maar gaf mij een rustig en vredig gevoel. Het leek ook heel gewoon, ik voelde me veilig. Het gaf mij de innerlijke kracht om door te vechten en de dingen op mijn manier te doen, zoals mijn gevoel dat ingeeft.

Dat was en is nog steeds niet makkelijk: soms weet ik dat iets goed is, als lijken de omstandigheden op dat moment anders aan te geven. Ik leer erop te vertrouwen dat het toch goed is en dat ik geduld moet hebben, niks forceren.

Een stabiele basis met bloesemremedies

Maar tegenwoordig heb ik wel het sterke gevoel dat ik er niet alleen voor sta. Dat geeft vertrouwen in het leven. Met mijn zoon is het goed gekomen, die staat wel stabiel in het leven. Gelukkig heb ik hem een goede basis mee kunnen geven, mede dankzij de bloesemremedies.

Mijn intuïtie was wakker geschud! Maar ook het enthousiasme, dat ik dit wil delen met iedereen die wel een liefdevol steuntje in de rug kan gebruiken.

Ik ben er inmiddels achter gekomen dat ik hoog sensitief ben. Met dat gegeven probeer ik zo goed mogelijk om te gaan. En ook te gebruiken als Bloesemadviseur, in combinatie met het leggen van kaarten.

Sterker in de maatschappij, ook als hooggevoelige!

Ik hou me staande in de maatschappij, het hoog sensitief zijn heeft zo zijn voor en nadelen!

Door de jaren heen heb ik me steeds verder gespecialiseerd in het werken met Bloesemremedies, zowel door de studie, als door mijn ervaringen in de praktijk.

Door het behalen van de juiste diploma’s via de Sorag Academie werd ik gecertificeerd in het adviseren van Bachbloesem als zelfzorgmethode.

En weet je wat het mooiste is? Diezelfde zoon van het begin van dit verhaal is inmiddels ver in de twintig en werkt in de online marketing. Hij helpt me nu bij het uitbouwen van deze site en mijn (online) praktijk. Het cirkeltje is rond!

Ontdekt hoe een Bach therapeut ook jou kunnen helpen

Herken jij jezelf in bovenstaand verhaal? Of heb je andere uitdagingen waar je in deze maatschappij maar tegenaan blijft lopen? Dan is het vast niet voor niets dat je op deze pagina terecht bent gekomen.

Vind je weg in het Bach bloesem overzicht of gebruik de Bach druppels keuzehulp om te ontdekken of het voelt als iets dat bij jou past. Houd ook de site in de gaten: binnenkort kun je hier onder andere een e-book verwachten over de kracht van iedere bloesem. En heb je vragen, of wil je gewoon een keer vrijblijvend informeren hoe bachbloesems je kunnen helpen bij jouw uitdagingen? Stuur dan een maitlje naar info@digibach.nl