Bach bloesem therapie ervaringen

Bach bloesem > Bach therapie > Bach bloesem therapie ervaringen

Denk je dat een Bach remedie iets voor jou is, maar ben je eerst benieuwd naar de Bach bloesem ervaringen van anderen? Op deze pagina vind je de ervaringsverhalen van mensen en dieren. Je leest hun ervaringen met een Bach bloesem advies en wat de remedie voor hen betekend heeft. 

Snel vinden wat je zoekt? Spring naar:

Bach bloesem advies ervaringen

2017

Patricia: Ik weet niet hoe je het doet, maar je haalt bij mij steeds de juiste aandachtspunten naar boven. (Patricia)

Jon: Ik was van tevoren niet zeker of Bachremedies echt werkten, maar hierbij geldt natuurlijk meer dan ooit “baadt het niet dan schaadt het niet”. En bij mij werkte het in ieder geval! Hele fijne, persoonlijke benadering. Een ideaal steuntje in de rug bij stressvolle periodes op het werk.

Marjolijn: In mijn praktijk in-essens (sensi therapie), heb ik al heel wat cliënten met succes doorverwezen naar DigiBach. Verbazend hoe deze twee therapieën elkaar raken! Het verslag welke de clienten mee krijgen bij zowel Sensitherapie als Bach therapie komt ALTIJD overéén, zo fantastisch!

2018

Noortje (18-08-2018): Hoewel ik het pas een paar dagen gebruik merk ik nu al een verschil. Het lijkt net alsof er iets uitgeveegd wordt met een gummetje. Ik ben ook een stuk rustiger en merk dat ik langzaam maar zeker ook weer dingen wil ondernemen.

Sanne (18-08-2018): Bachbloesems hielpen het stressniveau overleefbaar laag houden. Ik kon slapen (voor herstel) zodra er een momentje vrij voor was. Ik kon zonder piekeren in slaap vallen s avonds en hele nacht doorslapen. Ik kon me tegelijkertijd realiseren dat ik enerzijds betaalproblemen zou gaan krijgen door het whiplash dislectische met tekst en cijfers, en het niets kunnen verstaan aan de telefoon, maar anderzijds die problemen zou kunnen en moeten oplossen nadat de “terroristische renovatie bouwvakkers orkaan” (uitspraak van een buurvrouw) voorbij was geraasd. Nu dus. De druppels zijn vanmorgen op gegaan. Ze hebben me geholpen te overleven. Heel belangrijk en heel fijn.

2019

Een opgeluchte moeder: “Graag wil ik je laten weten dat de druppels het super doen!! Misschien een beetje vroeg, maar alles telt.
Ik had ze aangeschaft vooral voor school, daar vangt mijn zoon de meeste prikkels op. Hij heeft ze nu twee dagen gehad en hij komt rustig en blij thuis. En vooral trots: trots op zichzelf dat hij deze twee dagen niet één waarschuwing heeft gehad! Trots dat hij wel rustig op zijn stoel heeft kunnen zitten. Trots dat hij kon volgen waar de les over ging en trots dat hij daardoor geen fouten had gemaakt!  Wat een heerlijkheid..”

Ervaringsverhaal van een vrouw met een licht verstandelijke beperking

Hanneke is een vrouw met een licht verstandelijke beperking (LVB). Door haar handicap, voerde ze al haar hele leven een strijd, met zichzelf en met haar omgeving.

Jolanda, de Bach consulent bij DigiBach, heeft zelf jarenlange ervaring in de gehandicaptenzorg. Zij is er steeds meer van overtuigd geraakt dat alles onderdrukken met medicijnen niet de oplossing is. Veel positieve bach bloesem ervaringen laten zien dat het zo is!

Na een Bachremedie, raakte ook de begeleider van Hanneke meer overtuigd van de werking:

Ik heb nog even nagedacht over de Bachbloesem druppels,omdat ik zelf wel kleine veranderingen bij haar bespeur. Het is een heel proces, om hiermee haar evenwicht te vinden.

De gangbare gedragsmedicatie geeft sneller een zichtbaar resultaat, maar onderdrukt ook helaas een heleboel goede emoties. En we leven nu in een tijd waarin alles snel moet, terwijl sommige dingen de tijd nodig hebben om te veranderen. Gedrag en gewoontes die al jaren zo zijn, kun je niet in 1x veranderen. Dat kost tijd, om een verandering in te zetten en een innerlijke groei door te maken.

Ik denk dat het goed is om objectief te bekijken hoeveel last ze zelf heeft van haar gedrag en hoeveel haar omgeving daar last van heeft. Fijn dat ze goede bach bloesem ervaringen heeft. Goed voor het zelfvertrouwen. 

Lees de volledige Bach ervaring van Hanneke.

Bach bloesem ervaringen van kinderen

Kinderen blijken vaak bijzonder gevoelig voor Bach bloesem therapie. Misschien omdat ze nog geen vooroordelen hebben ontwikkeld, en daardoor open staan voor de behandeling. Of omdat ze zo sensitief zijn dat de Bach druppels optimaal hun werk kunnen doen.

Lees hier de ervaringen van twee jonge kinderen.

Sander, een 4-jarige jongen met gedragsproblemen

De moeder van Sander, een 4 jarige jongen, benaderde mij omdat haar zoon moeite had zich te uiten. Dit resulteerde in moeilijk gedrag, onder andere woedeaanvallen op onvoorspelbare momenten.

De remedie die ik voor Sander samenstelde, was gericht op het tot bedaren brengen van de innerlijke onrust die hij ervoer. Het hielp hem beter tot rust komen, en om te leren van zijn fouten zodat hij niet telkens tegen dezelfde correcties aan bleef lopen. Daarnaast hielp het hem in zijn zelfvertrouwen, en het overwinnen van de faalangst die de innerlijke onrust ook met zich mee bracht.

De eerste twee maanden zag zijn moeder al vooruitgang. Na deze periode schreef ik een nieuwe remedie voor, bijgesteld naar hoe Sander er op dat moment voor stond. Weer een maand later kreeg ik het bericht waar je het als therapeut allemaal voor doet: positieve bach bloesem ervaringen!

Onze zoon heeft in zijn jonge leven al veel meegemaakt, dit alles maakte dat hij behoorlijk aan stemmingswisselingen onderhevig was. Dankzij de enorme hulp van Jolanda en de druppeltjes van Bachbloesem die specifiek voor hem zijn uitgemeten, hebben wij een totaal ander kind ervoor terug gekregen. Gaande weg door het gebruik ervan, keert de rust en balans weer in hem terug. Het helpt hem in alle rust zijn eigen wijsheid te kunnen vinden en te gebruiken en daarbij het overzicht te behouden. Fantastisch!

Lees de volledige Bach ervaring van Sander en zijn moeder.

Lolke, een 2-jarige jongen met een ingewikkelde innerlijke wereld

Een spiritueel kind, met veel innerlijke (eigen)wijsheid, maar daar kon hij door zijn jonge leeftijd (nog) niets mee. Lolke was daarmee wat ze ook wel een Nieuwetijdskind noemen, en dat kon hem soms behoorlijk in de weg zitten.

Het kan dan frustrerend zijn, dat je niet goed kunt uiten wat er in je om gaat. Maar ook dat je moet leren om “kind” te kunnen zijn. Daar liep Lolke ook tegenaan.

Lees de volledige Bach ervaring van Lolke.

Bach bloesem ervaringen van honden en hun baasjes

Op de een of andere manier zijn honden in de loop der jaren misschien wel onze belangrijkste doelgroep geworden. Bach bloesems en honden: het gaat gewoon goed samen. Misschien een teken dat ze nog wat dichter bij de natuur staan dan wij, en beter in evenwicht zijn met hun gevoelens?

Hieronder staan twee praktijkvoorbeelden van de vele honden die we geholpen hebben.

Een Spaanse zwerfhond genaamd Pedros

Pedros is een hond die een zwaar leven achter de rug heeft. Hij werd in Spanje op straat gevonden toen hij een jaar of drie oud was. Daarna kwam hij in Nederland, maar in het liefdevolle gezien dat hem opving, had hij de grootste moeite om zijn draai te vinden.

De Bachbloesems die we voor Pedros selecteerden, richtten zich op de angst die Pedros had overgehouden aan zijn tijd op straat. Dat was vooral een angst om alleen te zijn, wat zich uitte in een overdreven aanhankelijkheid en het niet kunnen delen van aandacht met andere honden. Pedros was daardoor veel aan het janken en maakte een ongelukkige indruk.

Van de reactie van Pedros’ baasje met haar ervaring over ons Bach bloesem advies werden we heel vrolijk. Pedros kon steeds beter alleen thuis blijven. Ook ‘s ochtend wachtte hij braaf op zijn beurt voor aandacht en eten, in de volle overtuiging dat hij niet zou worden vergeten!

Lees het volledige Bach bloesem ervaring van Pedros

wat-is-bachbloesems-voor-honden
Photo by Anoir Chafik on Unsplash

Een Bach bloesem mix voor een angstige hond

Sara was altijd al een lieve hond, maar haar angst zat haar in de weg. Ze durfde zelfs bijna niet meer naar buiten! Dat is natuurlijk niet fijn voor een hond, die lekker buiten moet kunnen spelen en ravotten.

Het baasje van Sara stuurde ons de volgende reactie op de remedie  die we voor haar samenstelden:

Haar ‘hakken’ gaan tot nu toe bijna niet meer in het zand, dat is toch geweldig? Het leuke vind ik vooral ook, dat mensen als bijv. mijn partner, helemaal niet open staan voor ‘dingen’ als Bachbloesems. Maar hij kan er nu echt niet onderuit omdat je gewoonweg resultaat ziet! Dat is geweldig toch? Nogmaals bedankt voor je advies en ik mail je binnenkort wel weer voor wat flesjes! Fijn zulke positieve bach bloesem ervaringen.

Lees het volledige Bach bloesem verhaal van Sara