Bach therapie van DigiBach met gratis advies per mail

Bach therapie is een 100% natuurlijke behandeling, die zich richt op gevoelens en emotionele blokkades. Zo helpt de therapie je evenwichtiger te leven en lekkerder in je vel te zitten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Bach bloesems.

Bach therapie bij DigiBach onderscheidt zich door de persoonlijke benadering:

Of ontdek meer over onze werkwijze:

Wat is Bach therapie?

Bach bloesem therapie draait om het vinden van je evenwicht, geestelijk en emotioneel.
Bach bloesem therapie draait om het vinden van je evenwicht, geestelijk en emotioneel.

Bach bloesem therapie is een therapie die zich richt op emoties en draait om geestelijk evenwicht. Het is een ondersteunende therapie, die kan helpen bij klachten als onzekerheid, innerlijke onrust, faalangst of andere emotionele schommelingen.

De therapie bestaat uit een combinatie van druppels die dagelijks worden ingenomen en een beschrijving van de daarin verwerkte Bach remedies.

Zowel die druppels als de beschrijving worden door een Bach therapeut samengesteld aan de hand van de hulpvraag.

Bach therapie is geen wondermiddeltje. Sommige aanbieders verkopen kant-en-klaar mixen voor stress of afvallen, maar dat is niet hoe deze therapie werkt. Ieder mens is uniek. Een goede Bach therapeut houdt daar rekening mee door echt te kijken naar wat jij nodig hebt.

Bach bloesem therapie in drie vragen

✔️ Wat is Bachbloesemtherapie?

Bachbloesemtherapie zich op het in evenwicht brengen van jouw gevoelens en emoties. Deze therapievorm draait om bewustwording van, en beter leren omgaan met, de emoties en gevoelens die jou in de weg staan in je dagelijks leven.

✔️ Hoe werkt Bach bloesem therapie?

Bach therapie bestaat uit een combinatie van een op maat gemaakte remedie en een consult waarin jouw uitdagingen en problemen worden uitgeschreven. Dat consult kun je wanneer je wilt rustig nalezen om de bewustwording te bevorderen. De remedie neem je viermaal daags in om je te ondersteunen beter met jouw uitdagingen om te gaan.

✔️ Wat maakt Bach therapie bij DigiBach uniek?

Bach therapie bij DigiBach onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht. Een luisterend oor en advies via de mail. En altijd een mix die zich optimaal richt op wat jij nodig hebt, wat veel beter werkt dan kant-en-klaar oplossingen.

Bach bloesem therapie volgens DigiBach

Bach bloesem therapie bij DigiBach draait om persoonlijkheid. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat je alleen een op jouw behoeften afgestemde therapie jou echt verder helpt.

Vul het formulier hieronder in, dan krijg je van onze Bach therapeut Jolanda – geheel vrijblijvend – een gratis Bach therapie advies.

Gratis advies? Zo gepiept...
Voor en/of achternaam: wat jij fijn vindt!
Het spreekt voor zich dat we alleen het strikt noodzakelijke vragen. Meer weten? https://digibach.nl/privacybeleid/
Dit is Jolanda, de Bach therapeut van DigiBach
Dit is Jolanda, de gediplomeerde Bach therapeut van DigiBach. Hieronder lees je de ervaringen van mensen die ze al heeft geholpen.

Voor veel mensen klinkt het woord “therapie” een beetje heftig. Geen zorgen. Je hoeft niet – zoals bij andere therapievormen – uitgebreid met je therapeut in gesprek. Bloesemtherapie draait om bewustwording. De therapeut geeft je op basis van jouw hulpvraag een advies en handvatten waar je zelf mee aan de slag gaat.

Bach bloesem advies ervaringen bij DigiBach

Onze persoonlijke aanpak wordt ook gewaardeerd door klanten die je reeds voor gingen. Niet voor niets hebben we 4,8 van de 5 sterren op Google reviews.

Jolanda – de vaste Bach therapeut van DigiBach – heeft ruimt 25 jaar ervaring. Hieronder lees je van een aantal van onze klanten hun ervaring met Bach bloesem advies van Jolanda.

Marjolijn deelt haar bach bloesem mix ervaring
Marjolijn, van In-Essens Sensitherapie

In mijn praktijk heb ik al heel wat cliënten met succes doorverwezen naar DigiBach. Verbazend hoe deze twee therapieën elkaar raken! Het verslag welke de cliënten mee krijgen bij zowel Sensitherapie als Bach therapie komt ALTIJD overéén, zo fantastisch!

Marjolijn van In-Essens

“Vanuit Digibach snelle reactie op mijn vragen. Na paar dagen de bestelde druppels in huis. Afgelopen week, nog contact vanuit Digibach. Dit om te vragen naar de voortgang/effect van de bloesems. Kortom een prettige, goede ervaring.”

Sjannien via Google reviews (⭐⭐⭐⭐)
Klanten waarderen de persoonlijke aanpak van onze Bach therapie

Bach therapie helpt je om je evenwicht te vinden met de juiste punten

“Ik weet niet hoe je het doet, maar je haalt bij mij steeds de juiste aandachtspunten naar boven.”

Patricia via Google reviews (⭐⭐⭐⭐⭐)


De samengestelde druppels van digibach hebben mijn Duitse dog die last had van verlatingsangst. Dit heeft zó goed geholpen. Zó hoor ik van van vele hondenvrienden met problemen die ik het mail adres heb doorgegeven hele positieve berichten. Zo ga ik ook nu voor oud en nieuw ook weer druppels bestellen. Ik ben super blij met DigiBach. Je vertelt over de problematiek en ze stellen de druppels voor je samen. Dat is alles wat je wilt.

Lenne via Google reviews (⭐⭐⭐⭐⭐)
wat-is-bachbloesems-voor-honden
Ook honden behoren tot onze tevreden klanten

Voor uitgebreidere ervaringsverhalen kun je ook deze Bach bloesem advies ervaringen van klanten van DigiBach lezen.

Hoe moet je Bach therapie gebruiken?

Je ontvangt jouw persoonlijke remedie in een 20 ml flesje met pipet. Hiervan neem je 3 maal daags 4 druppels. Die kun je rechtstreeks op de tong druppelen, of in een beetje drinken doen.

En hoe lang moet je het blijven gebruiken?

Met een flesje van 20 ml doe je ongeveer een maand. Meestal is het verstandig om het flesje leeg te maken, tenzij je al eerder het idee hebt dat het goed met je gaat. Laat hierin je eigen gevoel de leidraad zijn. Soms is er een herhaalrecept nodig, met dezelfde of een aangepaste samenstelling. Dit kunnen we samen opnieuw bekijken als je een nieuw flesje wilt bestellen. 

Een paar praktijkvoorbeelden

Waar kan Bach therapie in ondersteunen, en hoe kan een remedie er in die gevallen uit zien?

In periodes van stress

Wanneer je merkt dat de spanning te hoog oploopt en je het gevoel hebt steeds op je tenen te moeten lopen moet je vooral eerlijk zijn tegen jezelf. Want die stress komt ergens vandaan. Wat kun je in je leven veranderen om dat te verbeteren?

Een voorbeeld van bloesems die hierbij kunnen worden voorgeschreven:

 • Larch: Voor zelfvertrouwen bij faalangst.
 • Oak: Bij uitputting doordat je te lang bent doorgegaan.
 • Olive: Wanneer het energiepeil gedaald is door overbelasting.
 • Rock Rose: Bij paniek en angst(-aanvallen).
 • White Chestnut: Bij malende gedachten.
 • Elm: Wanneer verantwoordelijkheden te veel worden.
 • Cerato: Vertrouwen in je innerlijke wijsheid.
 • Cherry Plum: Voor een kalme, heldere geest.

Om rustiger te slapen

Bach bloesem therapie is géén slaapmiddel. Wel kan het ondersteuning bieden om minder te piekeren en angsten te verminderen. Een paar voorbeelden die in een persoonlijke mix zouden kunnen worden verwerkt:

 • Klaproos is één van de meest gebruikte Bachbloesem voor slaapproblemen. Werkt vooral goed als je een drukke dag hebt gehad en moeilijk tot rust komt. 
 • Slaapmutsje werkt vergelijkbaar, maar werkt meer in op de dromen.
 • Purple Flower helpt je gedachten die ‘s nachts te veel in je hoofd blijven hangen los te laten. 
 • White Chestnut is een goede remedie als gedachten blijven rondtollen in je hoofd. 
 • Engelwortel is een goede beschermer tijdens de nacht. Fijn bij nachtmerries!

Voor kinderen

Er zijn kinderen die zichzelf terugtrekken en moeite hebben met het uiten van emoties. Maar er zijn ook kinderen die erg druk kunnen zijn. Hoe jouw kind ook in elkaar zit, Bach therapie voor kinderen kan altijd een steuntje in de rug bieden bij uitdagingen.

Voor honden

Honden zijn niet voor niets geliefde huisdieren: ze hebben net zo goed emoties en gevoelens als wij! Bij DigiBach hebben we veel ervaring met Bach bloesems voor honden.

Bach bloesem therapie is uitermate geschikt voor honden
Bach bloesem therapie zorgt geregeld voor blije honden!

Voor katten

Ook de allerliefste huiskat kan, net als een hond, probleemgedrag of stress ontwikkelen. Alleen zijn de problemen met het gedrag van een kat vaak minder zichtbaar. Gelukkig kan Bach bloesem therapie ook katten helpen om beter in hun vel te zitten!

Bach therapie voor een tevreden kat!
Bach therapie voor een tevreden kat!

Dan nog even dit: onderzoek naar Bach therapie

Tot slot vinden we het belangrijk nog iets te vermelden over het onderzoek dat is gedaan naar Bach therapie.

Bach bloesem therapie wordt tot de alternatieve geneeswijzen gerekend. Dat geeft het vaak al direct een negatieve bijklank, doordat er in het verleden veel alternatieve genezers waren die beweringen deden die zij niet waar konden maken.

Een goede Bach therapeut zal nooit beweren dat hij of zij bepaalde lichamelijke klachten kan behandelen. Deze richt zich namelijk op de onderliggende emoties, of juist de emoties die voortkomen uit de lichamelijke klacht.