Bach bloesem hond met de persoonlijke service van DigiBach

Heeft jouw hond last van bijvoorbeeld verlatingsangst, overmatig blaffen of onrustig gedrag? Bachbloesems kunnen op een natuurlijke manier ondersteunen om dit positief te veranderen. Maar welke Bach bloesem hond heeft jouw trouwe viervoeter nodig?

Hierom kies je Bachbloesem voor honden van DigiBach:

  • Op maat samengesteld voor jouw hond
  • Altijd een gratis en vrijblijvend eerste advies per mail of chat
  • Al tientallen tevreden hondenbezitters gingen je voor

Benieuwd welke Bach bloesem jouw hond kan helpen? Wij gaan jouw trouwe viervoeter helpen zich zo geweldig te voelen als hij verdient. Vul het formulier hieronder in en ontdek welke mix jouw hond kan helpen.

Gratis advies? Zo gepiept…
Voor en/of achternaam: wat jij fijn vindt!
Het spreekt voor zich dat we alleen het strikt noodzakelijke vragen. Meer weten? https://digibach.nl/privacybeleid/

Geen zorgen. Dit advies is gratis en geheel vrijblijvend.

Inhoud:

Helpt Bach bloesem echt bij honden?

Het is niet voor niets dat honden en mensen zo goed in staat zijn een emotionele band op te houden. Ook je hond heeft gevoelens. En ook hij heeft het daar soms moeilijk mee, net als jij!

Verlatingsangst, moeite met verandering, stress. Honden kunnen daar net zo goed mee in hun maag zitten als wij. Bachbloesems voor honden helpen daar beter mee om te gaan.

We werken met verschillende – op de bloesems gebaseerde – remedies. Voor elke emotionele uitdaging is wel een passende remedie beschikbaar. En dat is nu precies waarom het werkt. Omdat er altijd wordt gekeken naar wat het individu nodig heeft, in plaats van een kant-en-klare oplossing voor iedereen te bieden.

“Het leuke vind ik vooral ook, dat mensen als bijv. mijn partner, helemaal niet open staan voor ‘dingen’ als Bachbloesems. Maar hij kan er nu echt niet onderuit omdat je gewoonweg resultaat ziet!”

Een voorbeeld van Bach bloesem en honden

Honden blaffen wat af. Het is hun manier om te communiceren met de wereld om hen heen en uiting te geven aan die emoties. Dat blaffen kan van alles betekenen. Is je hond happy? Dan is het een teken van enthousiasme en dankbaarheid.

Lastiger wordt het, als je niet precies weet wat de reden van het blaffen is. Is het angst? Stress?

Online kom je verschillende “wondermiddeltjes” tegen die zeggen de ultieme mix van Bachbloesems te zijn tegen blaffen.

Maar zo werkt het niet.

Net als bij mensen, werken Bach bloesem druppels bij honden alleen wanneer deze de onderliggende oorzaak van het blaffen, de onrust of de spanning van de hond aanpakken. Een op maat voor jouw hond samengestelde mix, werkt dus het beste.

En zo is er voor iedere uitdaging van je hond een mix die daarin kan ondersteunen. Hieronder lees je hoe je de juiste mix vindt voor jouw trouwe viervoeter.

Bach bloesem hond heeft een positief effect op je trouwe viervoeter!
Ook honden hebben emoties

Gratis Bach bloesem hond advies

Wil je graag advies voor een Bach remedie op maat voor jouw hond? Vul dan dit formulier in en je hoort zo snel mogelijk van onze Bach consulent Jolanda:

Voor en/of achternaam: wat jij fijn vindt!
Het spreekt voor zich dat we alleen het strikt noodzakelijke vragen. Meer weten? https://digibach.nl/privacybeleid/

Veelgestelde vragen

Werken Bach bloesems voor honden met verlatingsangst?

Ja, Bach bloesem remedies werken bij honden met verlatingsangst. Wij hebben meerdere (oud) zwerfhonden kunnen helpen om lekkerder in hun vel te zitten. Zo werden ze bijvoorbeeld minder bang om aan hun lot te worden over gelaten wanneer het baasje even een boodschap gaat doen.

Helpen Bach bloesems bij honden met vuurwerkangst?

Ja, je kunt je trouwe viervoeter steunen door wat Bach Rescue door het drinkwater te doen. Dat werkt rustgevend en helpt de hond om beter om te gaan met de vuurwerkangst.

Twee Bach bloesem hond praktijkvoorbeelden

Bach bloesem kan honden dus op veel verschillende manieren helpen. De meeste vragen die wij krijgen, willen we hier wat specifieker toelichten. Het gaat om:

  • Honden met verlatingsangst
  • Honden met stress

Bach bloesem voor honden met verlatingsangst

Honden vinden het heerlijk om bij de roedel (het gezin) te horen. Je herkent het vast wel, dat zelfs als je gaat slapen, Bello graag in de buurt wil blijven.

Dat hij er alles aan doet om zo dicht mogelijk in de buurt van zijn roedel te slapen. Daar kun je dan soms behoorlijk wat mee te stellen hebben. Het is belangrijk om hierbij ook je eigen grenzen te bewaken, zodat je niet steeds gestoord wordt in je nachtrust.

Vind je het lastig om stevig in je schoenen te blijven staan, omdat je het bijvoorbeeld zielig vindt? Honden met verlatingsangst kun je met Bachbloesems een hart onder de riem steken. Helemaal natuurlijk, dus zonder gezondheidsrisico’s. En je trouwe viervoeter heeft weer het vertrouwen dat je de volgende ochtend echt wel weer terugkomt, als ‘s nachts de slaapkamerdeur dicht gaat!

Bach bloesem hond als een veilig dekentje
Photo by Matthew Henry on Unsplash

Bach bloesem voor honden met stress

Ook dieren kunnen gestrest zijn, net als mensen.

Puppy’s, bijvoorbeeld, voor wie het leven en die grote nieuwe wereld nog erg spannend zijn. Bij hen kan die verlatingsangst van hierboven ook voor extra stress zorgen. Ze gaan dan midden in de nacht lopen piepen of jengelen. Niet zo gek: ze vinden het gewoon niet leuk om alleen gelaten te worden!

Als je ervoor kiest om een hond uit het asiel te halen, weet je niet wat hij heeft meegemaakt. In de loop van de tijd kom je er dan achter of de hond angstig is, schrikkerig, onrustig, opvliegerig, noem maar op.

Voor honden met dit soort stressklachten, kunnen Rescue druppels uitkomst bieden.

Ervaringen met Bachbloesems voor honden

We hebben al verschillende honden mogen helpen met een Bachbloesem mix. Lees bijvoorbeeld de Bachbloesem ervaring van hond Pedros, een Spaanse zwerfhond die in Nederland moeite had om zijn draai te vinden. Inmiddels heeft Pedros door een juiste Bachbloesem mix het vertrouwen hervonden dat hij niet wordt vergeten, wanneer hij even alleen wordt gelaten.

Of Sara, die zo angstig was dat ze bijna de deur niet uit durfde. Dit teefje kreeg een samenstelling van bloesems voor angst, nervositeit en omgaan met onverwachte dingen. Na een paar weken kwam de volgende enthousiaste reactie van Sara’s baasje:

Haar ‘hakken’ gaan tot nu toe bijna niet meer in het zand, dat is toch geweldig? Het leuke vind ik vooral ook, dat mensen als bijv. mijn partner, helemaal niet open staan voor ‘dingen’ als Bachbloesems. Maar hij kan er nu echt niet onderuit omdat je gewoonweg resultaat ziet! Dat is geweldig toch? Nogmaals bedankt voor je advies en ik mail je binnenkort wel weer voor wat flesjes!