autisme en liefdesverdriet

Autisme en liefdesverdriet

Liefdesverdriet hebben we allemaal wel eens meegemaakt. Daardoor kunnen we ons daar wel iets bij voorstellen hoe dat voelt. Maar hoe zit dat dan met autisme en liefdesverdriet? En als je autisme hebt, en ook nog eens in de puberteit bent, hoe ga je daar dan mee om? Voor mensen met autisme zijn relaties en verliefdheid al ingewikkelder. Laat staan om met het einde van die relatie te moeten omgaan.

Al die stapelende gevoelens en emoties kunnen het een moeilijk verhaal maken. In dit artikel geven we je wat handvatten voor het omgaan met autisme en liefdesverdriet.

Lees verder
ik voel me alleen

Ik voel me alleen, maar waar komt dat precies door?

In onze moderne maatschappij komt eenzaamheid en alleen zijn steeds vaker voor. We horen regelmatig over eenzame ouderen op het nieuws, maar hoe vaak denk jij zelf “Ik voel me alleen?” Grote kans dat dit aantal de laatste tijd is toegenomen, want eenzaamheid is door corona actueler geworden dan ooit.

Voel jij je alleen en vraag je je af waar dat precies door komt? In dit artikel gaan we kijken wat eenzaamheid eigenlijk is en waar het als gevoel vandaan komt. Daarna geven we je ook een aantal tips hoe je met dat gevoel van eenzaamheid om kunt gaan.

Lees verder

Bach bloesem mix voor een paard

Net als mensen, hebben ook dieren gevoelens en emoties. Ook dieren kunnen daarom baat hebben bij een Bach bloesem mix. Dat is voor paarden niet anders.

Paarden worden niet voor niets edele dieren genoemd. Er is een bijzondere band tussen mens en paard. Ze hebben – net als wij – een ingewikkelde innerlijke wereld. En natuurlijk wil je graag dat jouw paard goed in zijn of haar vel zit, toch?

Lees verder
persoonlijke en emotionele blokkades opheffen

Persoonlijke en emotionele blokkades opheffen

We bouwen, soms zonder dat we daar erg in hebben, allerlei emotionele blokkades op. Om die te kunnen oplossen, moet je ze natuurlijk eerst leren herkennen bij jezelf. In deze blog laten we zien hoe je persoonlijke en emotionele blokkades opheffen stap voor stap aan kunt pakken.

Lees verder
wat doet angst met je lichaam

Wat doet angst met je lichaam? En wat kun je ertegen doen?

We krijgen er allemaal op z’n tijd mee te maken: angstgevoelens. En dan hebben we het niet over het soort angst dat een horrorfilm opwekt. Nee, we hebben het over een beklemmend, onbestemd gevoel. Een soort angst voor “iets” in je leven, of misschien zelfs het leven zelf. Wat doet angst met je lichaam?

Kort gezegd: het is voor iedereen anders wat angst met je lichaam doet. Net zoals de bron van die angst voor iedereen anders is.

Lees verder
Bach remedie faalangst

Hoe Bach bloesem faalangst kan helpen overwinnen

In deze blog willen we je een idee geven van hoe de juiste mix Bach bloesem faalangst kan helpen overwinnen.

Als je hier belandt bent, dan hoeven we jou waarschijnlijk niet te vertellen dat die faalangst je soms lelijk in de weg kan zitten.

Hebben we niet allemaal op z’n tijd wel eens te maken met faalangst? Over sommige dingen ben je zo onzeker, dat je bang bent voor de mening en negatieve reacties van anderen. Of uit angst om fouten te maken durf je helemaal geen actie te ondernemen.

Herkenbaar? Lees dan zeker even verder!

Lees verder

Deze 6 tips hielpen bij de chaos in mijn hoofd

Chaos in mijn hoofd heb ik me al zo lang ik me kan herinneren. Wat zal ik ervan zeggen? Ik ben een denker. Ben jij dat nou ook? Dan herken je vast de chaos en afleiding wel die dat met zich mee kan brengen. Lees dan vooral verder. Je hebt vast iets aan de dingen die mij hielpen om die chaos te beteugelen.

Lees verder
hond in bed?

Bach bloesem voor je hond. Op maat samengesteld

Bach bloesem hond op maat ✅ Bij verlatingsangst, blaffen & meer ✅ Alles wat je moet weten over Bachbloesesms voor honden ✅ Met GRATIS 1e mail advies

Benieuwd welke Bach bloesem jouw hond kan helpen zich beter te voelen? Wij gaan je helpen de bloesems te vinden waarmee ook jouw trouwe viervoeter weer geweldig in zijn vel komt te zitten!

Inhoud:

Lees verder
Mindfulness in Haarlem op 8 leuke locaties

Mindfulness in Haarlem op 8 leuke locaties

Haarlem is een gezellige historische stad. Er is volop ruimte voor culturele groei, met o.a. het Frans Hals museum, het Teylers museum en de Bavo kerk. Maar Haarlem is ook een stad waar ruimte is voor andere geestelijke ontwikkeling. Er is veel aanbod op het gebied van mindfulness in Haarlem. Om je een beetje op weg te helpen hebben we op een rijtje gezet wat de meest mindful locaties in en rondom Haarlem zijn.

Lees verder