Over Ons

Met DigiBach maken we deze drukke, digitale wereld een stukje prettiger met Bach bloesem therapie volgens een bewezen effectieve, persoonlijke benadering.

Dat betekent advies op maat, met volop ruimte voor contact en vragen en altijd inzicht in jouw ideale mix.

Daarnaast ontwikkelen we natuurlijke producten voor meer ontspanning en evenwicht in je leven.

Even voorstellen

We zijn een moeder-zoon bedrijf en bestaan dus – net als onze naam – uit twee helften. We zien het zelf een beetje als twee hersenhelften: de online en analytische helft (Digi) en de natuurlijke, persoonlijke helft (Bach).

Bach bloesem therapeut Jolanda Huijsmans

Jolanda (Bach)

Ik ben Jolanda, de Bach bloesem therapeut achter DigiBach. Het natuurlijke brein dus; een beetje zoals die grote paddenstoel hiernaast.

Aan de Sorag Akademie haalde ik mijn diploma Gezondheidsspecialiste. Daarna haalde ik ook de specialisaties “Bach Bloesem 1 & 2”

Hier kun je meer lezen over mijn diploma’s en opleiding

Diploma’s en ervaring

Ik kwam zelf met Bach bloesems in aanraking in de periode nadat ik moeder was geworden, waar ik achteraf gezien last had van een flinke postnatale depressie. Bach therapie heeft mij daar echt doorheen geholpen, wat voor mij aanleiding was me daar zelf meer in te willen verdiepen.

In de jaren daarna heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met Bach bloesems. Zo had ik een aantal jaar een offline praktijk, maar ik vond het jammer dat mensen daarbij naar me toe moesten komen. Voor veel mensen bleek dat best een obstakel: je moet immers naar iemand toe om over je problemen en uitdagingen te praten. Daarom startte ik deze online praktijk, om van daaruit op een veel laagdrempeliger manier veel meer mensen te kunnen helpen.

Daarnaast heb ik ruim 30 jaar ervaring in de gezondheidszorg, waar ik werk met mensen met een verstandelijke beperking en niet-aangeboren hersenletsel.


Tim (Digi)

Hi, ik ben Tim, de online hersenhelft van DigiBach. Na mijn studie Nederlands rolde ik min of meer vanzelf de online marketing in.

Met al dat digitale denkwerk kan ik af en toe wel een (espresso)shot natuur gebruiken. Daarom is DigiBach uitgegroeid van een website voor de praktijk van mijn moeder, naar een eigen zoektocht naar manieren om “online zen” te blijven.

Wat ik vind verzamel ik op deze pagina met favorieten.

We groeien (bijna) net zo hard als onze kruiden

DigiBach is in 2018 begonnen als moeder-zoon project, toen Tim een website bouwde voor de praktijk van Jolanda.

Twee jaar, tientallen Bach bloesem adviezen en een flink ontbossingsproject verder, is DigiBach veel meer dan dat.

Ontbossingsproject? Ja, dat las je goed.

Van overwoekerde rimboe tot eigen natuurtuin

In het voorjaar van 2019 zijn we begonnen met de aanleg van onze eigen natuurtuin. Voor onze kruiden wilden we graag een eigen plekje.

Dus huurden we een mooi stuk grond op de plek waar onze vader en opa vroeger ook zijn moestuin had. We konden ons geen betere plek voorstellen.

Maar er was wel één probleempje

De grond was vergeven van onkruid en er waren een paar bomen overheen gevallen. Best wel een project dus om dat vrij te krijgen.

Daarom zijn we nu extra trots op onze eigen natuurtuin

Het harde werken heeft zijn vruchten afgeworpen, want nog geen jaar later stond onze eigen DigiBach natuurtuin er zo bij.

En inmiddels hebben we ons doel bereikt: een plek waar we onze eigen kruiden kunnen kweken voor in de producten die we verkopen.

Wil je op de hoogte blijven?

Net als deze tuin groeien we voortdurend verder. Wil je daarvan op de hoogte blijven? Dat vinden we leuk! Daarom nodigen we je graag uit in onze DigiKring. We houden je dan op de hoogte van nieuwe producten, acties en interessante artikelen.

Zie ons privacybeleid voor meer informatie over hoe je gegevens verwerkt worden. Vragen? Mail info@digibach.nl