Bach remedie voor honden. Op maat gemaakt

Honden zijn emotionele en gevoelige dieren. Dat maakt ze tot de liefdevolle huisdieren die we kennen. Maar dat is ook waarom ze soms wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

 

Ervaart jouw hond veel stress van alleen zijn? Blaft of jankt hij veel, of is er ander vreemd gedrag?

Lees hieronder hoe Bachbloesems hierbij kunnen helpen, en vraag gratis advies op maat voor jouw hond.

hond in bed?

De wortel van het gedrag

Sommige honden hebben wat je kunt noemen een rugzakje: een traumatische ervaring die ze met zich meedragen. Ze zijn bijvoorbeeld door een vorig baasje slecht behandeld of in de steek gelaten, of hebben een tijd als zwerfhond geleefd.

Maar er hoeft niet altijd een aanwijsbare reden te zijn, net zoals dat bij mensen ook niet zo is.

Bachbloesem druppels kunnen de hond gericht ondersteunen. Het is een natuurlijk product, gemaakt van planten- en bloemenextracten, dus niet gevaarlijk of verslavend voor mens of dier. Onze aanpak garandeert de beste samenstelling voor jouw hond. Wij geloven niet in kant-en-klare mixen, zoals veel andere sites beloven.

Geen hond is hetzelfde. Waarom zou de perfecte Bach-mix dat dan wel zijn?

ONZE AANPAK...

Is gericht op de unieke behoefte van jouw hond

ADVIES OP MAAT

Iedere hond is anders. Daarom ontvang je van ons altijd eerst een vrijblijvend advies via de mail, wat Bachbloesems voor jouw hond kunnen doen.

MET ZORG SAMENGESTELD

De mixen worden gemaakt door onze gediplomeerde Bach deskundige. De betaling gaat eenvoudig via een Tikkie. Jij ontvangt de remedie in je brievenbus.

PASSEND HERHAALRECEPT

Bij een herhaalrecept beoordelen we opnieuw bij welke combinatie de hond nu het meest gebaat is. Deze mix is voor jou als bestaande klant met korting te bestellen.

WAT ZEIDEN...

De baasjes van honden die we behandelden?

“Wat denk je? Het gaat geweldig! Eigenlijk zag ik al verbetering na een dag of drie, maar nu is het echt zichtbaar! Haar ‘hakken’ gaan tot nu toe bijna niet meer in het zand, dat is toch geweldig? Het leuke vind ik vooral ook, dat mensen als bijv. mijn partner, helemaal niet open staan voor ‘dingen’ als Bachbloesems. Maar hij kan er nu echt niet onderuit omdat je gewoonweg resultaat ziet!

 

Voor €20,-

Inclusief gratis advies & samenstellen van de mix

VRAAG VANDAAG NOG VRIJBLIJVEND ADVIES...

En ontdek hoe Bachbloesems jouw hond kunnen helpen

Voor en/of achternaam: wat jij fijn vindt!
Het spreekt voor zich dat we alleen het strikt noodzakelijke vragen. Meer weten? https://digibach.nl/privacybeleid/