Onze favorieten

Op deze pagina vind je een verzameling van de producten die we in onze blogs getipt of besproken hebben. Ook zullen we hier zo nu en dan producten toevoegen waar we enthousiast over zijn, maar waarvoor we nog niet de tijd hebben gehad een uitgebreid artikel te schrijven.

Now testing

Deze week ben ik (Tim, de mannelijke marketeer van DigiBach) begonnen met het gebruik van de gezichtsverzorging van Bulldog. Een merk dat zich volledig richt op mannen, maar zich daarnaast sterk maken voor duurzame productie en natuurlijke ingrediƫnten. Ik heb de facewash en de moisturizer aangeschaft. De eerste bevindingen zijn goed: een aangename en subtiele geur, fijne structuur en geen vervelend plaksel dat achterblijft. Ik had wat last van rode uitslag in mijn gezicht sinds de laatste zonvakantie. Heel benieuwd of dat weg gaat trekken door de combinatie van o.a. groene thee en vitamine E. Wordt vervolgd!

Disclaimer: Voor een vermelding op deze pagina is niet betaald voor de bedrijven achter deze producten; we zijn echt fan.

Wel hebben we een affiliate deal met de webshop waar we naar verwijzen. Dat betekent dat we een kleine vergoeding krijgen voor aankopen die via een klik op deze pagina zijn begonnen. Dit helpt ons om de website steeds verder te verbeteren en om nieuwe producten te ontwikkelen.