Ervaar meer rust, vertrouwen en evenwicht

Gratis, vrijblijvend en persoonlijk advies voor een natuurlijke remedie op maat

Wij vinden het belangrijk dat je er op kunt vertrouwen dat Bach therapie bij jouw hulpvraag. Daarom is ons advies per e-mail altijd gratis en vrijblijvend.

Beschrijf in het formulier hieronder jouw hulpvraag. Per mail ontvang je ons advies voor een mix op maat. Pas daarna besluit je of je die mix wilt bestellen. (Of stel je vraag via de chat)

Onze klanten waarderen die werkwijze met 4,8 sterren van de 5 op Google reviews

Voor en/of achternaam: wat jij fijn vindt!
Het spreekt voor zich dat we alleen het strikt noodzakelijke vragen. Meer weten? https://digibach.nl/privacybeleid/

Geen zorgen, je besluit later pas of je wilt bestellen dus je zit helemaal nergens aan vast.

Bekend van…

Fijn, zo’n luisterend oor… of oog. Maar wie leest je mail?

Even voorstellen: dit is Jolanda, de consulent van DigiBach en al ruim 20 jaar actief als gediplomeerd Bach bloesem therapeut.

Bach therapie Jolanda Huijsmans

“Omdat het best een grote stap kan zijn om advies te vragen, wilde ik je in ieder geval even mijn gezicht laten zien. Ook wil ik je op het hart drukken dat ik respectvol en discreet met je mailtje om zal gaan. En als Bachbloesems niet passen bij je vraag, zal ik het altijd eerlijk aan je laten weten. Ik zal de eerste zijn om je aan te raden om een arts in te schakelen!”

Lees meer over Jolanda en haar diploma’s

Persoonlijker én voordeliger dan andere aanbieders

Een persoonlijke mix bach bloesems

In de reactie op jouw aanvraag, lees je hoe een Bach mix jou kan helpen. Pas dan hoef je te beslissen of je de mix wilt bestellen. Toch niets voor jou? Even goede vrienden!

De mix betaal je snel, eenvoudig en veilig met een Tikkie. Het flesje sturen we vervolgens per post naar je op. Wel zo eenvoudig!

Zo weet je zeker dat je een mix krijgt die echt past bij wat jij nodig hebt. Professioneel en zorgvuldig samengesteld door onze gediplomeerde consulent Jolanda.

Dat is ook nog eens veel goedkoper dan wanneer je alle Bachbloesems zelf los moet bestellen, terwijl je maar een paar druppels per flesje nodig hebt. Het is ook voordeliger dan veel kant-en-klare mixen die online worden aangeboden, terwijl die niet specifiek op jouw behoeften zijn afgestemd.

Wat vonden anderen?

In de loop der jaren hielpen we met deze aanpak al honderden tevreden klanten. Een greep uit een paar van de leukste reacties:

Marjolijn, van In-Essens Sensitherapie

In mijn praktijk heb ik al heel wat cliënten met succes doorverwezen naar DigiBach. Verbazend hoe deze twee therapieën elkaar raken! Het verslag welke de clienten mee krijgen bij zowel Sensitherapie als Bach therapie komt ALTIJD overéén, zo fantastisch!

Marjolijn van In-Essens

“Hoewel ik het pas een paar dagen gebruik merk ik nu al een verschil. Het lijkt net alsof er iets uitgeveegd wordt met een gummetje. Ik ben ook een stuk rustiger en merk dat ik langzaam maar zeker ook weer dingen wil ondernemen.”

Noortje

” Ik weet niet hoe je het doet, maar je haalt bij mij steeds de juiste aandachtspunten naar boven. “

Patricia via Google reviews

Gum net als Noortje uit wat jou dwars zit

  • Je eerste advies is gratis en vrijblijvend
  • Daarna besluit je of je jouw mix op maat wilt bestellen
  • Altijd advies en samengesteld door een gediplomeerd consulent
  • Dat is voordeliger dan kant-en-klare mixen of zelf samenstellen
  • Honderden tevreden klanten gingen je voor

Waarom zou je niet die volgende stap zetten en ontdekken wat Bach therapie voor jou kan betekenen? Voelt het toch niet goed, dan zit je nergens aan vast.

Vul hieronder in waar wij je bij kunnen helpen. Dan mailen we zo snel mogelijk terug met ons advies.

Voor en/of achternaam: wat jij fijn vindt!
Het spreekt voor zich dat we alleen het strikt noodzakelijke vragen. Meer weten? https://digibach.nl/privacybeleid/