Rustgevend kruidenkussen | Handgemaakt, voor €8,95

Ben je op zoek naar een rustgevend kruidenkussen voor in bed, om lekker mee weg te dromen? Alle rustgevende kussens op deze pagina worden door onszelf met de hand gemaakt. Ze worden gevuld met kruiden die we zelf kweken op onze natuurtuin. Met welk kussentje droom jij weg?

  • Kruidenkussen “rustgevend”
  • Kruidenkussen “slaap lekker”

Let op! De afmetingen zijn niet die van een hoofdkussen, maar van een kussentje om gemakkelijk onder je andere kussen te leggen of bij je te houden in bed. Het precieze uiterlijk kan afwijken van de foto, doordat we de kussentjes met de hand maken, maar we gebruiken altijd de getoonde stof.

Kruidenkussen “Slaap lekker”

Dit is ons slaap lekker kruidenkussen

Lekker voor onder je hoofdkussen: een klein kussentje gevuld met heerlijk ruikende, ontspannende kruiden. De geur van de kruiden die er in zitten helpen te ontspannen en lekker weg te dromen. Natuurlijk is een kussentje geen wondermiddeltje, maar onderdeel van een manier om meer ontspannen naar bed te gaan.

Hierover lees je meer in onze blog over slaaptips en thee om lekker te slapen. Gebruik het kussentje bijvoorbeeld in combinatie met bachbloesems die jou helpen je stress te verminderen of malende gedachten los te laten.

Let op! Het gaat hier dus niet om een hoofdkussen. Deze kussentjes zijn 15 x 20 cm en gemaakt van katoen. Kosten: €8,95 (exclusief verzendkosten)

Meer informatie

Het “slaap lekker” kruidenkussen is gevuld met een combinatie van zachte kussenvulling en de kruiden lavendel, rozenblaadjes, kamille en hop. Geniet van de rustgevende en kalmerende werking van de geuren en ontdek wat geuren voor je kunnen doen.

Hop is familie van de hennep en heeft een slaapwekkende werking. Dat maakt het lastig om wakker te blijven voor degene die de hopbellen moet plukken. Zo is het idee ontstaan dat hop ontspannend kan werken voor het slepen gaan. Een goede aanvulling voor het slaap lekker kruidenkussen.
Lavendel is een zachte vriend voor iedereen, de geur van lavendel is kalmerend bij onrust. Het is wetenschappelijk bewezen dat de bloemen helpen bij onrust en inslaapproblemen. Het gebruik verkort zowel de inslaapfase als de totale slaapduur.
Roos is de vriend van de liefde. De geur van deze bloem werkt troostend, harmoniserend en geeft een gevoel van geborgenheid. Heerlijk om bij in slaap te vallen.
Kamille is de wijze oude vriend van mens en dier. Het kruid is rustgevend en kalmerend, waardoor het de nachtrust kan bevorderen.

Ga naar de bestelpagina

Kruidenkussen “Rustgevend”

Een kruidenkussentje met hop en lavendel in een vrolijk patroon

Niet zo’n fan van de geur van kamille, maar wel van rust?

Net als het “Slaap lekker” kussentje is ook dit een rustgevend kussen voor onder je hoofdkussen van 15 x 20 cm. De kosten zijn eveneens €8,95 ex verzendkosten.

Het verschil is dat dit kussen alleen wordt gevuld met hop en lavendel, die beide als rustgevend en slaapverwekkend bekend staan. Een aangepaste combinatie, voor als je niet zo van de geur van roos en kamille houd. Natuurlijk kun je deze hop/lavendel combinatie ook in de groen witte variant bestellen, zoals op de foto hier boven.

Dit kussentje kost ook €8,95 per stuk. De verzendkosten zijn 4,50 (in Nederland).

Ga naar de bestelpagina