Bestel jouw ontspannende kruidenkussen, of -buidel

Bestel hier jouw kruidenkussen of buidel. De specificaties en prijs van de producten vind je onder het formulier.

(Prijs zoals vermeld bij de producten op deze pagina. Bij bestellingen vanaf €20,- met €2,50 korting op de verzendkosten)
(Je ontvangt van ons via de mail een betaalverzoek. Snel, veilig en wel zo makkelijk! Liever zelf overmaken? Laat het even weten in de opmerkingen hieronder!)
(Waar mogen we het pakketje straks naartoe sturen?)

Optie 1: slaap lekker kruidenkussen

Kussentjes van 15 x 20 cm, gemaakt van katoen. Het slaap lekker kruidenkussen is gevuld met een combinatie van zachte kussenvulling, in combinatie met de kruiden: lavendel, rozenblaadjes, kamille en hop. Geniet van de rustgevende en kalmerende werking van de geuren en ontdek wat geuren voor je kunnen doen.

Let op: de kruidenkussentjes zijn geen slaapmiddel: de geur heeft een ontspannende werking en kan goed samen gebruikt worden met bijvoorbeeld bachbloesems of meditatie voor het slapen gaan. Wil je eerst kennis maken met de geur? Vraag van gratis een proefmonster. Eenmaal gebruikte kussentjes kunnen we om hygiënische redenen niet meer terug nemen.

Kosten: €8,95. Exclusief €3,00 verzendkosten in Nederland. Voor België  op aanvraag.

Lees meer

Optie 2: kruidenkussen met hop en lavendel

Net als het bovenstaande kussen, maar dan ik het blauw en met een aangepaste inhoud, voor als je niet van de geur van roos en kamille houd.

Kosten: €8,95. Exclusief €3,00 verzendkosten in Nederland. Voor België op aanvraag.

Lees meer

Optie 3: kruidenbundeltje voor concentratie

Voor momenten dat je merkt dat de concentratie wat minder wordt, en je toch nog even scherp moet blijven. Hang hem in de auto, of neem hem in je tas mee naar werk of een belangrijk examen. Wil je eerst een proefmonster om kennis te maken met de geur? Dat kan natuurlijk ook, vraag er gerust om!

De zakjes worden genaaid in het atelier van Kunst Om De Hoek en gevuld met verfrissende kruiden: Marjolein, lavendel, munt en tijm.

Of kies voor een bundeltje met alleen lavendel. Lekker voor in de kledingkast, zodat je kleren altijd naar de zomer ruiken!

Kosten: €3,95. Exclusief €2,50 verzendkosten in Nederland. Voor België €3,50.