Bestel jouw ontspannende kruidenkussen, -knuffel of -buidel

Bestel hier jouw kruidenkussen, -knuffel of buidel. De specificaties en prijs van de producten vind je onder het formulier.

(Prijs zoals vermeld bij de producten op deze pagina. Bij bestellingen vanaf €20,- met €2,50 korting op de verzendkosten)
(Je ontvangt van ons via de mail een betaalverzoek. Snel, veilig en wel zo makkelijk! Liever zelf overmaken? Laat het even weten in de opmerkingen hieronder!)
(Waar mogen we het pakketje straks naartoe sturen?)

Optie 1: slaap lekker kruidenkussen

Kussentjes van 15 x 20 cm, gemaakt van katoen. Het slaap lekker kruidenkussen is gevuld met een combinatie van zachte kussenvulling, in combinatie met de kruiden: lavendel, rozenblaadjes, kamille en basilicum. Geniet van de rustgevende en kalmerende werking van de geuren en ontdek wat geuren voor je kunnen doen.

Let op: de kruidenkussentjes zijn geen slaapmiddel: de geur heeft een ontspannende werking en kan goed samen gebruikt worden met bijvoorbeeld bachbloesems of meditatie voor het slapen gaan. Wil je eerst kennis maken met de geur? Vraag van gratis een proefmonster. Eenmaal gebruikte kussentjes kunnen we om hygiënische redenen niet meer terug nemen.

Kosten: €8,95. Exclusief €2,50 verzendkosten in Nederland. Voor België  €3,50 (brievenbuspost).

Lees meer

Optie 2: slaap lekker kruidenknuffel

Deze knuffels hebben we geadopteerd uit kringloopwinkels en nu gaan we op zoek naar nieuwe knuffelvrienden. Om samen lekker ontspannen te kunnen slapen. Wij zijn zelf dol op kringloopwinkels, omdat er nog zoveel bruikbare spullen zitten tussen de dingen die andere mensen weggooien. In al die speurtochten was het opvallend hoeveel mooie en lieve knuffels er worden weggegooid. Zo is het idee ontstaan van recycling: de knuffels worden grondig gewassen en daarna gevuld met dezelfde (ontspannende) kruiden als het kruidenkussen.

Kosten: €7,50. Exclusief €6,50 verzendkosten (pakketpost).

Momenteel hebben we deze twee gezellige beren ter adoptie. Op=op, maar meer knuffels volgen!

Optie 3: kruidenbundeltje voor concentratie

Voor momenten dat je merkt dat de concentratie wat minder wordt, en je toch nog even scherp moet blijven. Hang hem in de auto, of neem hem in je tas mee naar werk of een belangrijk examen. Wil je eerst een proefmonster om kennis te maken met de geur? Dat kan natuurlijk ook, vraag er gerust om!

De zakjes worden genaaid in het atelier van Kunst Om De Hoek en gevuld met verfrissende kruiden: Marjolein, lavendel, munt en tijm.

Of kies voor een bundeltje met alleen lavendel. Lekker voor in de kledingkast, zodat je kleren altijd naar de zomer ruiken!

Kosten: €3,95. Exclusief €2,50 verzendkosten in Nederland. Voor België €3,50.