Bachbloesem White Chestnut: remedy tegen malende gedachten

Bachbloesems overzicht: White Chestnut

Bachbloesem White ChestnutBachbloesem White Chestnut is de remedie tegen gedachten of discussies die maar in je hoofd blijven rondspoken. De druppels op basis van deze bloesem helpen je rust in je hoofd te krijgen. Om je overdag beter te kunnen concentreren, en ’s nachts rustiger te slapen.

Je kunt de remedie White Chestnut kopen bij Holland and Barrett, onze online partner

White Chestnut: Bach’s remedie tegen de moderne wereld

Steeds meer mensen krijgen in deze jachtige tijd last van de gemoedstoestand die hoort bij de Bachbloesem  White Chestnut. Op tv, in de krant of tijdschriften, maar zeker ook via de sociale media worden we gebombardeerd met informatie. Informatie komt sneller binnen dan we deze kunnen verwerken. Je hoofd raakt hierdoor overprikkeld en overactief. Hierdoor leef je niet voldoende in het hier en nu en ben je niet met je gedachten bij wat je aan het doen bent. Je zit als het ware gevangen in je gedachten. Dat heeft ook invloed op je dagelijkse functioneren, zoals concentratie problemen en neerslachtigheid.

Drukte in je hoofd

Wordt je soms ook wel eens moe van jezelf, omdat je hele gesprekken in gedachten hebt, over zorgen die je hebt. Kun je ‘s nachts niet slapen omdat er steeds allerlei gedachten, maar ook hele gesprekken met jezelf door je hoofd blijven spelen? Gedachten die maar door blijven gaan, als een grammofoonplaat die in een kringetje rond draait en steeds weer bij hetzelfde uitkomt? Het lost niets op en je wordt er alleen maar doodmoe van. Je kunt niet meer genieten van het dagelijks leven. Eigenlijk ben je een beetje boos op jezelf dat je het doet, maar je kunt het niet helpen. Je zit gevangen in je eigen gedachten.

White Chestnut druppels

Bachbloesem White Chestnut valt in de categorie onvoldoende interesse in het heden.

Net als de andere Bach druppels, is de White Chestnut remedie volledig natuurlijk. Ze is gebaseerd op de heilzame werking van de White Chestnut plant, en helpt je om je gedachten een eigen plek te geven. Soms heb je even dat steuntje in de rug nodig om je gedachten op een rijtje te zetten en te zien dat het geen zin heeft om maar te blijven malen.

Door de White Chestnut remedie zul je zien dat je concentratie beter wordt. Met een ontspannen hoofd kun je je problemen beter overzien en oplossen. Bachbloesem White Chestnut helpt je om een helder hoofd te krijgen.

Bachbloesem White Chestnut ervaringen

Mensen die White Chestnut druppels gebruiken, ervaren meer rust in hun hoofd en een heldere geest. Ze krijgen weer grip op hun gedachtestroom en weten deze op een positieve manier in te zetten. Vertrouwen komt in de plaats van piekeren.

Wil je meer lezen van de resultaten van Bachremedies bij mensen die ik reeds behandeld heb, bekijk dan eens de pagina met ervaringsverhalen.

Over de White Chestnut plant

De White Chestnut is beter bekend als de Paardenkastanje. De witte Paardenkastanje, beter gezegd, zoals de naam al doet vermoeden. Kastanjebomen behoren waarschijnlijk tot de meest geliefde en bekende bomen van ons land. Toch komen ze pas sinds de 17e eeuw in Noord-West Europa. Van origine is hij afkomstig van de Balkan. Door zijn goede bestandheid tegen luchtvervuiling – in combinatie met de hoge sierwaarde – is het een boom die veel wordt gebruikt als openbaar groen.