Bachbloesem Hornbeam | Krachtig in het leven staan

Bachbloesems overzicht: Hornbeam

Bachbloesem Hornbeam (haagbeuk) hoort bij geestelijke en lichamelijke uitputting. Wanneer je  het gevoel hebt onvoldoende kracht te hebben om de taken van het Bachbloesem Hornbeamleven aan te kunnen. De vermoeidheid zit meer in het hoofd dan in het lichaam. Bachbloesem Hornbeam helpt bij dit soort typen vermoeidheid.

Deze remedie geeft ruggengraat”

De maandag ochtend remedie

Voor mensen die aan het begin van de dag weten wat ze te wachten staat en daar bij voorbaat al moe van worden. Meestal lijkt het dan in de loop van de dag wel weer mee te vallen. Het goede humeur komt vanzelf weer terug, omdat er op de dag opeens leuke dingen gebeuren. Hieruit blijkt dat de Haagbeuk toestand verdwijnt als men met iets bezig is dat interessant of leuk is en wordt afgeleid van de eigen negatieve gedachten.

In de drukke, jachtige tijd waarin we nu leven is het niet zo gek dat geestelijke en lichamelijke uitputting vaker voorkomt. De tijd is geld mentaliteit en grote werkdruk legt een grote druk op ons. Hierdoor ontstaat een grote behoeften aan pep middelen, zoals koffie, energiedrank, suiker. Maar ook aan slaapmiddelen omdat er geen tijd is om op een natuurlijke manier tot rust te komen. Met vaak hoofdpijn tot gevolg.

Bestel hier Bach Hornbeam

Of laat deze bachbloesem toevoegen aan een persoonlijke mix

Biografie van de haagbeuk

De haagbeuk lijkt op op de gewone beuk, maar het is geen familie van elkaar. De haagbeuk is familie van de berk. De haagbeuk kleiner dan de beuk en heeft groenere bladeren. De haagbeuk groeit solitair of groepsgewijs in laaglandbossen en hoogwoudbossen. In april groeien de bloemen of katjes. De hangende zijn mannelijk en de rechtop groeiende zijn vrouwtjes. De haagbeuk groeit sneller dan de beuk en is goedkoper in aanschaf. Maar de beuk houd langer zijn blad. Goed om te weten als je een haag wilt gaan neerzetten, omdat je op je privacy gesteld bent.

Bachbloesem Hornbeam

Ken je dat maandag ochtend gevoel? Dat je al moe bent als de wekker gaat en de dag moet nog beginnen?

Werking bachbloesem Hornbeam

De positieve Hornbeam voelt zich in staat om taken te volbrengen en krachtig in het leven te staan. Voelt zich zeker van de eigen bekwaamheid en kracht. Men wordt zich ervan bewust dat afwisseling in het leven zorgt voor nieuwe energie. Ruimte voor spontane ingevingen die het leven leuker maken.

Een goede lichamelijke conditie helpt om het geestelijke leven beter aan te kunnen.

Geeft vitaliteit en opgewekt, het gevoel dat het leven weer de moeite waard is.

Extra ondersteuning bij Hornbeam gemoedstoestand

Doorbreek de dagelijkse sleur en doe alles eens anders dan je gewend bent. Of neem een dag vrij om iets leuks te gaan doen. Gezond bewegen in de buitenlucht geeft nieuwe energie. Stap een halte eerder uit de bus en wandel het laatste stukje naar je werk. De affirmatie die past bij Hornbeam: “Ik beschik over alle energie die ik nodig heb.” Lees meer over affirmaties.

Bach bloesem Hornbeam valt in de categorie onzekerheid. Lees hier meer over de verschillende categorieën, en welke Bachbloesems erbij horen.