E-mail consult bachremedies

Bach remedie voor volwassenen, kinderen en dieren

Wil jij – geheel vrijblijvend – ontdekken wat bachremedies kunnen betekenen voor jou, je kind of je huisdier? Vul dan onderstaand formulier in:

Voor en/of achternaam: wat jij fijn vindt!
Waar kan ik je mee helpen?

Of stuur een mailtje met je naam, leeftijd en een korte omschrijving van jouw vraag of probleem naar: info@digibach.nl

Per mail laat ik je weten hoe bachbloesems jou hierin kunnen ondersteunen. Zo nodig stel ik nog wat extra vragen.

In het mailtje vind je ook betalingsgegevens, voor als je besluit een remedie te bestellen. Nadat ik de betaling heb ontvangen, zoek ik de bachbloesems uit die bij jouw vraag of probleem passen. Je krijgt dan een nieuwe mail met uitgebreide informatie over de remedie die ik heb samengesteld.

Het flesje met de bachremedie ontvang je via de post.

Kosten

Een flesje met persoonlijk uitgezochte bachremedies (met beschrijving) kost 25 euro (inclusief verzendkosten).

Jouw persoonlijke remedie

Bij iedere bachbloesem remedie hoort een beschrijving van een negatieve gemoedstoestand: dat is het probleem waar je mee zit. Daar tegenover staat een beschrijving van het positief vermogen van de betreffende bachbloesem: die vertelt waar je naartoe gaat werken. Het gebruik van de bachbloesems is ondersteunend in het werken aan jezelf: het proces van inzicht in jezelf verwerven en heel worden.

Iedere remedie is dan ook uniek. De beschrijving die ik je via de mail toestuur, is uitsluitend gericht op jouw vraag, jouw uitdaging.

Extra inzicht via kaartlegging

Wil je extra inzicht in jouw probleem?

Door middel van het leggen van de symboolkaarten van Aimee Zwitser breng ik jouw probleem in kaart en geef ik je een persoonlijke boodschap mee. Dit is een uitgebreide aanvulling op de beschrijving die bij de bachremedie hoort. Dit stuur ik je toe in een persoonlijke mail.

Een kaartlegging voor extra inzicht kost €35,00.