Bachremedie op maat: laat ons jouw perfecte mix maken!

Kom je er niet uit welke Bachbloesems je precies nodig hebt? Of weet je al van welke soorten je een mix wilt hebben, maar vind je het zonde om alle flesjes zelf te kopen?

Laat ons via onderstaand formulier weten waar jij, je kind of je huisdier tegenaan loopt. Per e-mail laten we je weten hoe een Bachremedie jou hierbij kan helpen. Vervolgens beslis je of je een flesje wilt bestellen.

Voor en/of achternaam: wat jij fijn vindt!
Het spreekt voor zich dat we alleen het strikt noodzakelijke vragen. Meer weten? https://digibach.nl/privacybeleid/

Of stuur een mailtje met je naam, leeftijd en een korte omschrijving van jouw vraag of probleem naar: info@digibach.nl

In het mailtje vind je ook betalingsgegevens, voor als je besluit een remedie te bestellen. Nadat we de betaling hebben ontvangen, zoekt de DigiBach therapeut de bachbloesems uit die bij jouw vraag of probleem passen. Je krijgt dan een nieuwe mail met uitgebreide informatie over de remedie die ze heeft samengesteld.

Het flesje met de Bachremedie ontvang je via de post.

Kosten

Voor €25,- maken we een remedie op maat voor jou, je kind of je huisdier, die aansluit bij de problemen waar je tegenaan loopt (inclusief persoonlijke beschrijving en verzendkosten). Weet je al welke bloesems je nodig hebt? Dan krijg je €5,- korting en betaal je slechts €20,- voor een mix. Veel voordeliger dan wanneer je alles flesjes los moet kopen! Je ontvangt de remedie in een kant en klaar flesje van 20ml.

Ben je al klant? Voor een herhaalrecept betaal je 15 euro. Dit wordt geleverd in een geconcentreerd flesje van 5ml, dat je vervolgens zelf verder kunt aanmaken in het 20ml flesje van je oorspronkelijke bestelling.

Jouw persoonlijke remedie

Bij iedere bachbloesem remedie hoort een beschrijving van een negatieve gemoedstoestand: dat is het probleem waar je mee zit. Daar tegenover staat een beschrijving van het positief vermogen van de betreffende bachbloesem: die vertelt waar je naartoe gaat werken. Het gebruik van de bachbloesems is ondersteunend in het werken aan jezelf: het proces van inzicht in jezelf verwerven en heel worden.

Iedere remedie is dan ook uniek. De beschrijving die ik je via de mail toestuur, is uitsluitend gericht op jouw vraag, jouw uitdaging.

Extra inzicht via kaartlegging

Wil je extra inzicht in jouw probleem?

Door middel van het leggen van de symboolkaarten van Aimee Zwitser breng ik jouw probleem in kaart en geef ik je een persoonlijke boodschap mee. Dit is een uitgebreide aanvulling op de beschrijving die bij de bachremedie hoort. Dit stuur ik je toe in een persoonlijke mail.

Een kaartlegging voor extra inzicht kost €35,00.