Bestel jouw persoonlijke Bachremedie

Een Bach remedie werkt het beste wanneer deze precies aansluit bij jouw klachten. Iedereen is tenslotte anders, dus dat geldt ook voor de perfecte mix.

Vul hier in wat jouw klacht, vraag of uitdaging is. Per e-mail hoor je hoe een remedie jou hierbij kan helpen. Daarna beslis je of je een flesje wilt bestellen. Je zit dus nergens aan vast!

Voor en/of achternaam: wat jij fijn vindt!
Het spreekt voor zich dat we alleen het strikt noodzakelijke vragen. Meer weten? https://digibach.nl/privacybeleid/

Even voorstellen: onze therapeut

En wie leest die mail dan, hoor ik je denken?

Dat ben ik, Jolanda. Ik ben gediplomeerd Bach therapeut en één van de twee initiatiefnemers achter DigiBach.

Omdat het best een grote stap kan zijn om advies te vragen, wilde ik je in ieder geval even mijn gezicht laten zien. Ook wil ik je op het hart drukken dat ik respectvol en discreet met je mailtje om zal gaan. En als Bachbloesems niet (voldoende) zijn bij je vraag, zal ik het altijd eerlijk aan je laten weten. Ik zal de eerste zijn om je aan te raden om een arts in te schakelen!

Wil je meer weten over mijn ervaring en diploma’s? Kijk dan even hier.

Bachbloesem consulent Jolanda Huijsmans

Of stuur een mailtje met je naam, leeftijd en een korte omschrijving van jouw vraag of probleem naar: info@digibach.nl

In het mailtje vind je ook betalingsgegevens, voor als je besluit een remedie te bestellen. Nadat we de betaling hebben ontvangen, zoekt de DigiBach therapeut de bachbloesems uit die bij jouw vraag of probleem passen. Je krijgt dan een nieuwe mail met uitgebreide informatie over de remedie die ze heeft samengesteld.

Het flesje met de Bachremedie ontvang je via de post.

Kosten

Voor €20,- (exclusief verzendkosten) maken we een remedie op maat. Die remedie sluit dan precies aan op de uitdagingen en klachten waar jij tegenaan loopt. Veel voordeliger dan wanneer je alles flesjes los moet kopen! Bovendien heb je per flesje maar een paar druppels nodig. Zonde dus om de Bachbloesems die je nodig hebt los te kopen.

Je ontvangt de remedie in een kant en klaar flesje van 20ml. De verzendkosten in Nederland zijn €3,-

Ben je al klant? Voor een herhaalrecept betaal je €15,-. De verzendkosten zijn dan gratis voor onze trouwe klanten. Het herhaalrecept wordt geleverd in een geconcentreerd flesje van 5ml, dat je vervolgens zelf verder kunt aanmaken in het 20ml flesje van je eerste bestelling.

Jouw persoonlijke remedie

Bij iedere bachbloesem remedie hoort een beschrijving van een negatieve gemoedstoestand: dat is het probleem waar je mee zit. Daar tegenover staat een beschrijving van het positief vermogen van de betreffende bachbloesem: die vertelt waar je naartoe gaat werken. Het gebruik van de bachbloesems is ondersteunend in het werken aan jezelf: het proces van inzicht in jezelf verwerven en heel worden.

Iedere remedie is dan ook uniek. De beschrijving die ik je via de mail toestuur, is uitsluitend gericht op jouw vraag, jouw uitdaging.

Extra inzicht via kaartlegging

Wil je extra inzicht in jouw probleem?

Door middel van het leggen van de symboolkaarten van Aimee Zwitser breng ik jouw probleem in kaart en geef ik je een persoonlijke boodschap mee. Dit is een uitgebreide aanvulling op de beschrijving die bij de bachremedie hoort. Dit stuur ik je toe in een persoonlijke mail.

Een kaartlegging voor extra inzicht kost €35,00.