Bestel jouw persoonlijke Bachremedie

Een Bach remedie werkt het beste wanneer deze precies aansluit bij jouw klachten. Iedereen is tenslotte anders, dus dat geldt ook voor de perfecte mix van deze zelfzorgmethode.

Vul hier in wat jouw klacht, vraag of uitdaging is. Per e-mail hoor je hoe een remedie jou hierbij kan helpen. Daarna beslis je of je een flesje wilt bestellen. Je zit dus nergens aan vast!

Voor en/of achternaam: wat jij fijn vindt!
Het spreekt voor zich dat we alleen het strikt noodzakelijke vragen. Meer weten? https://digibach.nl/privacybeleid/

Bekend van…

Even voorstellen: onze adviseur

En wie leest die mail dan, hoor ik je denken?

Dat ben ik, Jolanda. Ik ben gediplomeerd Bach bloesem therapeut en één van de twee initiatiefnemers achter DigiBach.

Omdat het best een grote stap kan zijn om advies te vragen, wilde ik je in ieder geval even mijn gezicht laten zien. Ook wil ik je op het hart drukken dat ik respectvol en discreet met je mailtje om zal gaan. En als Bachbloesems niet (voldoende) zijn bij je vraag, zal ik het altijd eerlijk aan je laten weten. Ik zal de eerste zijn om je aan te raden om een arts in te schakelen!

Wil je meer weten over mijn ervaring en diploma’s? Kijk dan even hier.

Bachbloesem consulent Jolanda Huijsmans

Of stuur een mailtje met je naam, leeftijd en een korte omschrijving van jouw vraag of probleem naar: info@digibach.nl

In het mailtje vind je het advies over bachbloesems die passen bij jouw vraag. Als je het eens bent met het advies, en de beschrijvingen, zoals ze op de website staan zijn herkenbaar, kun je besluiten of je een remedie wilt bestellen. Nadat we de betaling hebben ontvangen, via een betaalverzoek, wordt jouw persoonlijke flesje bachbloesems samengesteld.

Het flesje met de Bachremedie ontvang je via de post.

Kosten

Voor €20,- (exclusief verzendkosten) maken we een remedie op maat. Die remedie sluit dan precies aan op de uitdagingen en klachten waar jij tegenaan loopt. Veel voordeliger dan wanneer je alles flesjes los moet kopen! Bovendien heb je per flesje maar een paar druppels nodig. Zonde dus om de Bachbloesems die je nodig hebt los te kopen.

Je ontvangt de remedie in een kant en klaar flesje van 20ml. De verzendkosten in Nederland zijn €3,-

Buiten Nederland zijn de verzendkosten aangepast, voor België is dat per  januari 2020 verhoogd naar €7,50.

Ben je al klant? Voor een herhaalrecept betaal je €10,00, exclusief verzendkosten. Het herhaalrecept wordt geleverd in een geconcentreerd flesje van 5ml, dat je vervolgens zelf verder kunt aanmaken in het 20ml flesje van je eerste bestelling.

Jouw persoonlijke remedie

Bij iedere bachbloesem remedie hoort een beschrijving van een negatieve gemoedstoestand: dat is het probleem waar je mee zit. Daar tegenover staat een beschrijving van het positief vermogen van de betreffende bachbloesem: die vertelt waar je naartoe gaat werken. Het gebruik van de bachbloesems is ondersteunend in het werken aan jezelf: het proces van inzicht in jezelf verwerven en heel worden. Daarom is het ook een zelfzorgmethode: een combinatie van advies, zelfinzicht en weten welke bachbloesems bij je passen.

Iedere remedie is dan ook uniek. Het advies dat ik je via de mail toestuur, is uitsluitend gericht op jouw vraag, jouw uitdaging. Op onze website kun je de beschrijvingen rustig lezen en kijken of het herkenbaar is. Gebruik: 3x daags 4 druppels. Voor verdere informatie, zie de bijsluiter die je in de adviesmail krijgt meegestuurd.