Simpele Bachbloesem test. Welke heb je nodig?

Bachbloesems werken het beste wanneer ze echt zijn afgestemd op wat jij nodig hebt. Maar soms is het best lastig om te bepalen welke Bachbloesem past bij waar jij tegenaan loopt.

Welke Bachbloesems heb jij nodig? En hoe gebruik je die bloesems in je dagelijks leven? Op deze pagina vind je praktische informatie en een simpele test om te ontdekken welke Bachbloesems bij jou passen.

Heb je daar geen tijd voor (of zin in)? Dan kun je ons natuurlijk ook gewoon (gratis en vrijblijvend) om advies vragen 👇

Inhoud van deze keuzehulp:

Zo kom je er achter welke Bachbloesems je nodig hebt

Er zijn twee opties om te ontdekken welke Bachbloesmes jij nodig hebt.

Maak net als honderden mensen zoals jij gebruik van ons gratis en vrijblijvend advies. Op basis van jouw hulpvraag laten wij je weten wat een Bach mix voor jou kan doen. Daarna kies je of je een flesje wilt bestellen.

Wij maken dan de mix voor je op basis van de bloesems die jij nodig hebt. Dat is veel voordeliger dan wanneer je zelf alle losse bloesems moet bestellen, want van elke soort is voor je eigen Bach druppels maar een beetje nodig.

Je kunt ook proberne om zelf uit te zoeken welke bloesems je nodig hebt. Hieronder geven we je daar een aantal tips voor. Heb je een selectie kunnen maken? Ook dan kun je geld besparen door ons daar een mix van te laten maken. Vul in het formulier hieronder simpelweg de bloesems in die je in jouw mix zou willen ontvangen.

Voor en/of achternaam: wat jij fijn vindt!
Het spreekt voor zich dat we alleen het strikt noodzakelijke vragen. Meer weten? https://digibach.nl/privacybeleid/

Welke Bachbloesem past bij jou?

Er zijn verschillende manieren om te ontdekken welke Bachbloesems écht bij jou passen.

1. Een simpele Bach bloesem test op categorie

In totaal zijn er 38 verschillende soorten Bach bloesems, verdeeld in 7 groepen van emoties. Deze groepen geven je een eerste houvast bij het kiezen van de juiste bloesems.

Een simpele Bach bloesem test bestaat uit het selecteren van de categorieën die jou aanspreken. Lees vervolgens de beschrijvingen van de de bloesems die daarbij genoemd worden.

Welke spreken jou aan? Waarom? Als je dat voor jezelf onder woorden kunt brengen, is de kans groot dat het een Bach bloesem is die bij je past.

2. Bach bloesem op uitdaging kiezen

Heb je een specifiekere uitdaging waar je een steuntje bij zoekt? Dan heb je vast iets aan dit overzicht van welke Bachbloesems daarbij passen:

Net als bij de verschillende categorieën kan dit je een eerste idee geven van welke Bach bloesem (of combinatie van bloesems) bij jou past. Kom je er niet uit of staat jouw uitdaging er (nog) niet tussen? Vul dan het formulier hieronder in en je krijgt zo snel mogelijk een gratis en vrijblijvend advies van ons.

Voor en/of achternaam: wat jij fijn vindt!
Het spreekt voor zich dat we alleen het strikt noodzakelijke vragen. Meer weten? https://digibach.nl/privacybeleid/

Veelgestelde vragen

🌻 Wat is Bachbloesem?

Een Bachbloesem is één van de bloesems die door dokter Edward Bach werd opgenomen in zijn klassieke systeem om mensen te ondersteunen in hun emoties en gevoelswereld. Deze bloesems vormden de basis voor de 36 Bach bloesem remedies.

💸 Waar is Bachbloesem te koop?

Je koopt Bachbloesem in de meeste natuurwinkels. Ook vind je ze in onze Bachbloesem webshop, waar je bovendien een mix speciaal voor jou op maat kunt laten maken. Daarmee ben je doorgaans goedkoper uit dan de bloesems zelf los te kopen.

💧 Hoe moet je Bachbloesem innemen?

De Bachbloesems die jij nodig hebt gaan samen in een mixflesje, dat wordt aangevuld met bronwater. Van die mix neem je viermaal daags vier druppels in. Bijvoorbeeld bij iedere maaltijd, om het makkelijk te onthouden.

Werking

Iedere Bachbloesem heeft eigen unieke kwaliteiten, net als ieder mens (zowel volwassenen als kinderen) en dier. Door het gebruik van een Bachbloesem leer je gebruik te maken van je eigen unieke kwaliteiten. Je kunt het vergelijken met een spirituele leraar: het helpt je, samen met jou om je lessen te leren. De bedoeling is dat je niet alleen maar “wakker” gemaakt wordt, maar dat je zelf ook in beweging komt om tot bloei te komen.

Bachbloesems helpen je bewustzijn te versterken en blokkades te transformeren tot de volle ontplooiing van je mogelijkheden. De werking is uniek, omdat je met Bach therapie aan je (negatieve)emoties/gevoelens en je innerlijk kunt werken.

Ervaringen

In de loop der jaren hebben we heel wat mensen mogen helpen bij het vinden van de juiste Bachbloesems om hun uitdagingen te overwinnen. We nodigen je uit om meer over hun Bach bloesem therapie ervaringen te lezen om te bepalen of het ook iets voor jou is.

Bachbloesem en honden

Honden blijken bijzonder gevoelig voor de juiste Bachbloesem. We hebben daarom veel tevreden hondenbaasjes onder onze vaste klantenkring. Benieuwd hoe het jouw trouwe viervoeter kan helpen? Op onze Bachbloesem hond pagina vind je meer informatie.

welke bachbloesem heb ik nodig

Wanneer beginnen Bachbloesems te werken?

Hoe lang het duurt voordat de bloesems gaan werken hangt af van de omstandigheden. In acute situaties en noodgevallen kunnen Rescue druppels direct resultaat geven. Of als je bijvoorbeeld uitgeput uit je werk komt kun je al snel het gunstige effect van Olive voelen.

Bij onevenwichtigheden die dieper geworteld zijn kan het langer duren voordat je merkt dat het werkt. Ook is het voor iedereen anders, afhankelijk van hoe gevoelig je bent hoe je op de Bachbloesems reageert.

Wat kun je voor resultaat verwachten?

Een goede vuistregel is, dat je na ongeveer 3 weken wel resultaat kunt verwachten.

Dat is ook ongeveer de tijd dat je met een flesje van 20 ml kunt doen (3 á 4 weken). Een leeg flesje biedt de mogelijkheid om weer opnieuw te bekijken welke Bachbloesems je nodig hebt. De bloesems dringen laagje voor laagje door tot de kern van het probleem (zoals een ui die wordt afgepeld). Daarom kan het dus zijn, dat je na een aantal weken een andere samenstelling Bachbloesems nodig hebt.

Dan begin je dus gewoon opnieuw met de tips van deze pagina om te testen welke Bachbloesems jij nodig hebt! Of stuur ons even een mailtje voor een herhaalrecept. Ook als we dat moeten aanpassen, krijg je dan van ons een mooie terugkerende klanten korting.

 welke bachbloesem heb ik nodig