Bloesemremedies Nederland

Bach bloesem remedies: Bloesemremedies Nederland

Bloesemremedies Nederland

Bescherming

Een combinatie remedie , voor bescherming en vertrouwen. Deze combinatie van Bloesemremedies Nederland zorgt ervoor dat je beter bij jezelf blijft in negatieve situaties. Helpt ook bij spanningen en in een negatieve omgeving. Bescherming maakt je er van bewust  dat je negatieve emoties en  energieën van anderen en uit je omgeving overneemt. Deze remedie maakt de aura sterker, waardoor je beschermt bent tegen negatieve invloeden van buitenaf. Vooral bij mensen die je veel energie kosten, zodat jij je “leeg” voelt na het contact. Bijvoorbeeld voor therapeuten of werkers in de zorg.

bachremedies online

Engel-en Lemurische poort

Bloesemremedies Nederland heeft deze remedie ontwikkeld ter ondersteuning van het proces van transformatie. Hierdoor ga je kennis maken met je eigen-wijsheid. Worden wie je werkelijk bent. Voorbij de beperkingen die je vasthouden in oude patronen. Helpt verbinding te maken met je engel,begeleider, gids, hoger zelf (hoe je het noemen wilt). Engel-en Lemurische poort laat je duidelijk je eigen weg volgen.

Engelwortel

Geeft “engelbescherming” en helpt je verbinding te maken met de  de spirituele wereld. Hierdoor krijg je het vertrouwen dat je er niet alleen voor staat in het leven. Geeft “engelbescherming bij geboorte, overlijden en in het dagelijks leven.  Engelwortel bevorderd het zoeken naar en gebruiken van spirituele inzichten. Bij confrontaties in onbekende gebieden geeft Engelwortel een “Goddelijk” vertrouwen.  Engelwortel zorgt voor een goede aarde-binding en helpt met het verlegen van je grenzen.

Liefde

Maakt je bewust van de liefde voor jezelf, die je nodig hebt om liefde aan anderen te kunnen geven. Brengt je in contact met de bron van onvoorwaardelijke liefde. Wanneer je liefde aan jezelf kunt geven, dan kun je deze liefde ook onvoorwaardelijke aan anderen geven. Zonder jezelf tekort te doen en met plezier vanuit je hart, vanuit de kern van jezelf. Bij relatie problemen is liefde een goede ondersteuner, vooral las de liefde uit de relatie verdwenen is. Deze remedie geeft goede hulp bij hart problemen, bij scheiding, overlijden en emotionele hartklachten.

Slaapmutsje

Het slaapmutsje geeft je vertrouwen in je gevoel en laat je luisteren naar je hart. Iedereen heeft een schat in zich verborgen, de bron van rust en vertrouwen in jezelf. In tegenstelling tot iemand die  te veel bezig met wat anderen denken of alleen met uiterlijke glitter en glamour. In dat geval ben je het contact met je eigen innerlijke bron kwijt. Slaapmutsje helpt je ook met het loslaten van zorgen en drukte om de buitenwereld. Het helpt je te beschermen wanneer je teveel openstaat voor de ander en de buitenwereld (bijvoorbeeld ADHD).

Deze remedie geeft ontspanning en hersteld het evenwicht tussen licht en donker, de kosmische en aardse energie. Daarbij opent het je bewustzijn voor nieuwe inzichten en integreert deze in het hart.

Regenboog

De remedie Regenboog helpt om oude patronen en gebeurtenissen los te laten. Brengt creatieve talenten in je boven en versterkt je intuïtie. Hierdoor kom je tot groei en ontwikkeling! Deze remedie helpt je bewust worden dat het tijd is voor verandering en geeft nieuwe impulsen. Regenboog opent de chakra’s, geeft je hierin inzicht. Deze remedie maakt je ook bewust van de blokkades die je groei en ontwikkeling belemmeren.

Terra

Eerste hulp remedie voor zowel fysieke als emotionele klachten. Maakt rustiger bij spanning, stress, angst, examens.  Wanneer je overwerkt bent geeft deze remedie innerlijke rust en kracht. Ruimt blokkades op en gaat daarna helpen met het herstel. Geeft kracht in moeilijke situaties en zorgt ervoor dat je bij jezelf blijft.

snel in slaap vallen bachbloesems

Klaproos

Klaproos versterkt de kracht van de innerlijke vrouw. Deze remedie versterkt je eigen innerlijke waarde van liefde en laat je opkomen voor jezelf. Een verwarmende en versterkende remedie.  Special wanneer je je kwetsbaar voelt en niet de kracht hebt om deze kwetsbaarheid om te zetten. Versterkt je liefde en vrouwelijke kracht. Helpt bij een verstoorde aardebinding, bij de overgang en bij misbruik. Klaproos is ook één van de meest gebruikte bachbloesems voor slaapproblemen. Deze geeft rust en bescherming tijdens de nacht, voor jong en oud. De Klaproos werkt vooral goed als je een drukke dag hebt gehad.

GSM combinatie

Beschermt tegen straling van mobiele telefoons, computers,  beeldschermen en elektrische velden zoals electrische zendmasten. Deze remedie beschermt ook tegen negatieve spanningen van anderen. Tip: bij hoofdpijn door teveel bellen, kun je een paar druppels GSM combinatie op de pijnlijke kant van je hoofd doen. Uit ervaring is ook gebleken, dat de GSM combinatie ook goed kan helpen bij mensen met een pacemaker. Deze zorgt ervoor dat elektrische spanning door het lichaam kan worden losgelaten.

Cel energie

Deze remedie zorgt ervoor dat jij je oorspronkelijke taak op aarde gaat uitvoeren. Cel energie van Bloesemremedies Nederland zorgt ervoor dat je niet alleen maar blijft opruimen, maar gaat handelen vanuit je oorspronkelijke bron. Deze remedie lost blokkeringen op, brengt je in je kracht en laat je op eigen benen staan.

Purple Flower

Geeft stilte in het hoofd, rust en vertrouwen. Doordat het denken wordt losgelaten ontstaat ruimte in het hart. De stilte in je hoofd heb je nodig om te luisteren naar wat je hart je ingeeft. Zo ontwikkel je het vertrouwen om je hart te volgen. Maar ook om inzicht te krijgen in de kracht van de natuur. Dit inzicht helpt bij de bewustwording van alles wat er bestaat tussen hemel en aarde.

Kruidje Roer Me Niet

Zorgt ervoor dat je de ruimte neemt voor jezelf, vooral als je het gevoel hebt dat anderen te dichtbij komen. Vooral voor mensen die gevoelig zijn en makkelijk (negatieve) energie van anderen overnemen. Deze bloesem helpt ook bij het verwerken van oude emoties. Kruidje Roer me Niet laat je vol zekerheid je eigen weg kiezen en zorgt ervoor dat je op die weg blijft.

Pepermunt

Stimuleert om alles te verteren wat moeilijk verteerbaar is. Dit geld zowel voor je eigen emoties, als voor de problemen die je in de wereld ziet en alles wat er op je af komt. Pepermunt maakt je sterker en zorgt ervoor dat je problemen makkelijker aan kunt. Maakt ook mentaal sterker, een goede ondersteuning bij het studeren!

pepermunt

Rode Bosvogeltje

Geeft innerlijke zekerheid in de weg die je gaat. Vooral wanneer je het gevoel hebt dat jij deze alleen moet gaan. Geeft vertrouwen in dat wat je doet en brengt de unieke persoon die je bent naar buiten. Helpt om je niet weg te laten duwen door moeilijkheden of eigenwijze personen. Het Rode Bosvogeltje zorgt ervoor dat je in vrijheid je eigen weg kunt volgen en opent de verbinding met hogere energieën. Dit is ook goed voor genezers, die kracht tekort komen om hun werk te kunnen doen. Het geeft je meer kracht om anderen te helpen.

Kinder Vortex

Een krachtige remedie voor zowel kinderen als volwassenen. Voor het opruimen van alle trauma uit de kindertijd. Integreert de kwaliteiten, die de ontplooiing van de (kinder)ziel in de weg staan. Helpt je om te zijn wie je bent, voorbij alle beperkingen. Opent je hart voor de ontwikkeling van liefde en geeft bescherming vanuit de engelenwereld.

Aarde Vortex met witte engel

Helpt je met het maken van een diepe verbinding met de aarde en zorgt ervoor dat je emoties die je in het vorige leven niet goed verwerkt hebt alsnog kan verwerken. De remedie geeft ook het inzicht dat je niet hoeft te strijden tegen het slechte, maar los moet laten. Omdat het nu het moment is om los te laten en in je kracht te gaan staan.

Sneeuwklokje

Deze remedie helpt bij het loslaten van diepe pijn, tranen en oude trauma’s, die al lang vastzitten. Vooral als je niet achter je eigen gevoel bent blijven staan, alles gedaan hebt voor de ander en je jezelf bent vergeten. In plaats van doen wat de ander zegt , je eigen innerlijke stem volgen. Vind je eigen schoonheid en belangrijkheid terug. Geniet van de positieve nieuwe energie na de emotionele winter.

Wijnruit

Geeft spirituele bescherming. Helpt om inzicht te krijgen en bewust te worden wanneer iemand of iets je energie probeert af te tappen, en in oude diep verborgen angsten. Deze angsten kunnen bij het gebruik van de Wijnruit soms omhoog komen, omdat dit de oorzaken zijn van de kwetsbaarheid waar de Wijnruit op werkt. De oorsprong van deze angsten ligt meestal in de kindertijd. Geeft meer kracht om vanuit je gevoelskant te handelen. Wanneer iemand te precies is, helpt deze remedie om gemakkelijker te worden. Op deze manier helpt de Wijnruit ook met het zuiveren en opruimen van oude fysieke problemen die nog door het lichaam werden vastgehouden en die niet opgeruimd konden worden als gevolg van deze te precieze houding

4 elementen combinatie

Deze remedie zorgt ervoor dat je open en warm naar anderen bent, terwijl je toch jezelf kunt blijven. Versterkt het contact met je hogere zelf en helpt opruimen wat jouw ontwikkeling in de weg staat. Hoe mee je in je eigen kracht komt te staan, des te meer kun je anderen ook in hun waarde laten. Deze combinatie brengt je in evenwicht en geeft je een gevoel van vrijheid, plezier en openheid doordat je krachtiger en zekerder handelt.

Lees meer over Bloesemremedies Nederland op de website.