Bach Crab Apple helpt je zuinig zijn op jezelf

Bach bloesem: Bach Crab Apple

Bachbloesem Crab Apple is de reinigende remedie voor lichaam en geest.

Gebruik Crab Apple:

  • Wanneer je ergens van walgt
  • Bij een negatief zelfbeeld
  • Als het maar door je hoofd blijft spoken dat je iets gezegd hebt waar je achteraf van baalt

Bach Crab Apple helpt om je te reinigen van dit soort negativiteit. Op die manier kun je weer met een fris gemoed verder.

Of laat Crab Apple toevoegen aan een voor jou op maat gemaakte mix✔️

Dat is:

  • Voordeliger dan het kopen van losse flesjes
  • Effectiever door de kennis van een ervaren therapeut

Deze mensen hebben baat bij Bach Crab Apple

De Bach remedie Crab Apple is dus geschikt voor mensen die last hebben van een negatief zelfbeeld of te veel blijven hangen bij foute uitspraken.

De Crab Appel mens wil eigenlijk volledige harmonie in alle aspecten van het leven en wordt moedeloos en wanhopig als dat niet lukt.

Bachbloesem Crab Apple is voor mensen die (te) krampachtig zoeken naar harmonie in het leven

Daarnaast is Bachbloesem Crab Apple geschikt voor mensen die dwangmatig hun huis schoonmaken of een andere dwangneurose hebben.

Deze types zijn zeer netjes en hebben een hekel aan slordigheid. Lichamelijke klachten, zoals eczeem, een wrat of een moedervlek, waar we niet blij mee zijn of zelfs vies vinden kunnen deze remedie ook nodig hebben.

Een biografie van appel

Wereldwijd zijn er wel 7.000 soorten appelen bekend. Tussen al die  soorten zit er voor iedereen wel een smaakje bij die je lekker vind. Lekker om te kunnen kiezen tussen die verschillende smaken: zoet, zuur, zoet/zuur.

Appels zijn seizoengebonden, maar wel het hele jaar verkrijgbaar. Gelukkig maar, want de appel is een bron van gezondheid. Een veelzijdige vrucht en gezond tussendoortje met vele goede eigenschappen (De appel als bron van gezondheid, G.A. Ulmer).

Bachbloesem Crab Apple
Jong geleerd, is oud gedaan! Wie zichzelf bewaart, bewaart geen rotte appel (zuinig zijn op jezelf en je gezondheid, want die zijn niet vervangbaar).

Appels voor een goed humeur

Een dipje aan het eind van de middag? Last van  vermoeidheid en concentratie problemen? Neem een appel in plaats van snoep voor de nodige suikers. De koolhydraten, vruchtensuiker en druivensuiker zorgen snel voor nieuwe energie omdat ze gemakkelijk in het lichaam worden opgenomen.

Ook goed om te weten: depressie wordt veroorzaakt door te weinig vitamine C en E. Daardoor komt er te weinig zuurstof   in het bloed. Appels helpen de zuurstoftoevoer te vergroten, in combinatie met de juiste ademhaling.

Het eten van appels, in combinatie met Crab Apple kan ook ter ondersteuning gebruikt worden bij een vastenkuur.

Werking bachbloesem Crab Apple

Bach bloesem Crap Apple helpt om jezelf te accepteren zoals je bent, een positief beeld van jezelf te krijgen en op een ontspannen manier in het leven te staan.

Het gebruik van Crab Apple reinigt lichaam en geest. Men voelt zich in harmonie, zowel in denken, als het gevoel, het handelen en het zijn.

Hierdoor ziet men scherp wat er niet klopt in de omgeving en voelt slechte bedoelingen aan. Men heeft de volledige beheersing over de gedachten weet te bewaren, en de wijsheid heeft de dingen in de juiste verhoudingen te zien. Kleinigheden zijn daardoor niet meer belangrijk.

Wat is nou eigenlijk belangrijk?

Het kan bijvoorbeeld zijn dat we iets onaardigs hebben gezegd tegen iemand en daar spijt van hebben. Dit kan lang aan je blijven knagen.

Of als we in gedachten met iets onbelangrijks bezig blijven en het niet los kunnen laten, waardoor geen ruimte meer is voor wat werkelijk belangrijk is.

Bijvoorbeeld een moeder die zich er meer druk over maakt dat haar kinderen vies worden van het spelen, dan dat zij het plezier van haar kinderen ziet en niet kan genieten van haar kinderen. Smetvrees kan het plezier behoorlijk in de weg staan.

Extra ondersteuning bij Crab Apple gemoedstoestand

Zorg voor voldoende slaap en rust. Mediteer, of beoefen mindfulness, ook dat zorgt voor meer harmonie in het zenuwstelsel. Blijf jezelf positief bekrachtigen met affirmaties, zoals: “Ik ben een gelukkig mens met positieve eigenschappen”.

Bachbloesem Crab Apple valt in de categorie moedeloosheid en wanhoop.

Wil je gratis advies van ervaren Bach therapeut Jolanda?

Vul dan het formulier hieronder in.

Je ontvangt dan van ons een mailtje met Bach advies op maat. Vervolgens besluit je of je jouw ideale mix wilt bestellen.

Lees hier de ervaring van andere mensen zoals jij.

Bach therapie Jolanda Huijsmans

Dit is Jolanda ☝️

Voor en/of achternaam: wat jij fijn vindt!
Het spreekt voor zich dat we alleen het strikt noodzakelijke vragen. Meer weten? https://digibach.nl/privacybeleid/