Bach bloesem Wild Oat | Op een kruispunt in je leven staan

Bach bloesem: Wild Oat
Bach bloesem Wild Oat

Bach bloesem Wild Oat is typisch iets voor mensen die het gevoel hebben dat ze een roeping moeten volgen. Ze hebben het gevoel dat ze  een special opdracht in het leven hebben, maar ze weten niet welke.

  • Categorie: onzekerheid

Deze types zijn zeer begaafd, maar kunnen niet besluiten wat ze gaan doen: ze hebben alleen een vaag idee. Door deze vertraging in het vinden van hun levensdoel, voelen ze zich moedeloos.

Mensen die gebaat zijn bij Bach Wild Oat hebben daardoor voortdurend het gevoel dat het leven aan hen voorbij gaat en dat ze hun tijd op Aarde verdoen.

Biografie van Wild Oat, ook bekend als ruwe dravik of wilde haver

De ruwe dravik is een grassoort, uit het geslacht van de vaste dravik. Deze grassen groeien op lichte plekken in vochtige bossen, bij dicht struikgewas en langs wegbermen. In Groot-Brittannië komt de Wild Oat (wilde haver) vaak voor. Het gras kan wel 60 tot 120 cm hoog worden. De tweeslachtige bloemen zitten in de pluimen, waardoor ze niet gelijk opvallen.

De Engelse uitdrukking ‘to sow one’s wild oats’ kennen wij in Nederland al ‘zijn wilde haren verliezen’. Dit is typerend voor mensen die Bach Wild Oat kunnen gebruiken.  Al van kinds af aan hebben ze er moeite mee om hun plekje in de samenleving te vinden. Het lukt wel om ergens aan te beginnen, maar niet om het vol te houden. Dat komt vooral omdat ze niet met de stroom willen meedrijven, maar zelf aan het roer blijven staan zonder doel voor ogen. Zo verspil je veel energie, maar bereik je nooit je doel.

bach bloesem Wild Oat ondersteun bij het verliezen van je wilde haren
Om de juiste beslissingen te nemen voor je carrière is het wel belangrijk dat je eerst je wilde haren kwijt bent.

Bach Wild Oat is bij uitstek geschikt voor laatbloeiers

Wild Oat types zijn ook degene van de twaalf ambachten en dertien ongelukken. Door hun rusteloosheid beginnen ze ergens aan, weten het toch niet te vinden en dwalen weer verder. Dat kost veel tijd. Gelukkig kun je ook op een natuurlijke manier iets doen tegen deze rusteloosheid.

Mensen die baat hebben bij de Bach bloesem Wild Oat zijn vaak laatbloeiers, die een kans moeten krijgen. Aan hun talenten en creativiteit zal het niet liggen, dat hebben ze genoeg!

Wild Oat hoort tot de groep “zij die onzeker zijn”. Door die onzekerheid komen deze mensen niet tot bloei.

Soms lijkt het op een langdurige puberteit die iemand moet doormaken, herkenbaar aan het bekende eigenzinnig en egocentrisch gedrag.  Dat is niet makkelijk voor de omgeving en al helemaal niet voor de persoon zelf. Die kan daar zelf heel verdrietig van worden.

Hoe werkt Bach bloesem Wild Oat?

De bachbloesem Wild Oat leert de intuïtie te ontwikkelen en te volgen. Wanneer je de rode draad en de ambities in het leven  ontdekt, leer je ook andere taken met succes uit te voeren. Dat helpt om een nuttig en gelukkig leven te leiden.

Wild Oat helpt om een duidelijk beeld te vormen van wat iemand echt wil, en de juiste beslissing te nemen over de juiste weg. Talenten worden op opbouwende wijze gebruikt. Zeg tegen jezelf: ik trek die omstandigheden aan die ik nodig heb.

Extra ondersteuning bij Wild Oat gemoedstoestand

Een coach zou een goede aanvulling kunnen zijn om eens goed op een rijtje te zetten wat je kunt doen met al die interesses. Sommige kunnen leuke hobby’s zijn en anderen bieden toekomstperspectief voor werk. Dit onderscheid kunnen maken geeft al meer overzicht. Hierdoor kun je beter plannen voor de langere termijn leren maken.

Mindfulness helpt om je innerlijke rust te vinden en na te kunnen denken over je toekomst. Haptonomie kan helpen om je meer bewust worden van je eigen lichaam en bij jezelf te blijven.