Bach bloesem Water Violet | Kom van je voetstuk af en leef

Bach bloesem remedies: Water Violet

Bach bloesem Water Violet types zijn graag op zichzelf, en trekken zich niets aan van de invloeden van anderen. Daarbij vallen ze Bach bloesem Water Violetanderen ook niet lastig met hun problemen. Ze zijn trots en gereserveerd, gedragen zich afstandelijk. Als kinderen waren ze al geen groepsmensen. Mensen met uitgesproken waterviolier kenmerken hebben een hoog ontwikkelde persoonlijkheid. En hebben zichzelf goed in de hand.

Dit maakt ze soms ook eenzaam!

Of bestel Bachremedie Water Violet

Op een voetstuk staan

Waterviolet types hebben door hun bekwaamheden en individualiteit de neiging om op een voetstuk te gaan staat.  Of worden erop gezet. Daardoor wordt er een afstand gecreëerd en lijken ze onbereikbaar. Om de innerlijke gereserveerdheid en trotse afstandelijkheid te doorbreken is een dosis waterviolet zeer welkom. Daarbij is het ook belangrijk  om goed te aarden. Dat kan al op een hele simpele manier: lekker wandelen, fietsen in de natuur of tuinieren. Misschien zijn er nog wel andere hobby’s te bedenken waardoor je meer met je handen en minder met je hoofd bezig bent. Kom van je voetstuk en voel dat je niet eenzaam hoeft te zijn.

Goede raad

Water Violet (Waterviolier) types zijn zeer begaafde en hoog ontwikkelde mensen, anderen vragen graag om raad. Dat komt omdat ze de uitstraling hebben dat ze alles weten. Daarom wordt er vaak ook tegen ze  op gekeken.  Uit zichzelf zullen ze geen adviezen geven, dat vinden ze opdringerig en houden er zelf ook niet van als anderen hulp opdringen.

Biografie van Waterviolier

De waterviolier is een plant met ondergedoken bladeren. De plant groeit in ondiepe wateren. Helaas is de waterviolier niet mee overal in Nederland te vinden. Door de polderbemaling wordt zoet water onttrokken uit de natuur voor drinkwater. Hierdoor is het water in de sloten licht brak geworden. Op plaatsen waar de plant nog wel voorkomt, kan deze zelfs ook overwinteren en is groenblijvend. De bloemen groeien op de top van een lange, slanke en rechte steel. Ze steken boven het water uit en zijn zacht lila van kleur.  De persoonlijkheid van de Waterviolier lijkt wel een beetje op deze statige bloemen. Deze types zijn de aristocraten van de natuur: vaardig, elegant, geconcentreerd en teruggetrokken. Eigenlijk zijn ze wel tevreden met hun eigen gezelschap. Veel katten worden gezien als waterviolettypes. Die kunnen zo lekker ongestoord hun eigen gang gaan, zonder zich iets aan te trekken van invloeden van buitenaf.

bach bloesem Water Violet

Wat een leven heeft onze huiskat. Ooit gedacht: “zo’n leventje wil ik ook wel?”.

Het Latijnse woord voor viooltje of violier is viola . Is de waterviolier daarmee de viool van het water?

Werking bach bloesem Water Violet

Bachbloesem Water Violet ondersteunt een hartelijke relatie met andere mensen. Daarbij weten ze hun eigen waardigheid en wijsheid te behouden. Het vermogens om mee te voelen met anderen en hen te begrijpen wordt hiermee ontwikkeld.

Positieve eigenschappen zijn hun grote bekwaamheid die ze in dienst van anderen stellen. Sterke kanten zijn: beminnelijkheid, tact en diplomatie. Water Violet  helpt meer verdraagzaam te zijn naar mensen die even geen overzicht over hun leven hebben. De gereserveerdheid maakt plaats voor het leren omgaan met persoonlijke contacten, mensen meer toe te laten in hun leven.  Ik beleef vreugde in het delen met anderen.

Kinderen leren dat ze onderdeel uitmaken van een groep en niet alleen zijn.

Extra ondersteuning bij Water Violet gemoedstoestand

Om van dat voetstuk af te komen, is het allereerst belangrijk om goed te “aarden”. Dat kun je doen door de natuur in te gaan en hobby’s te zoeken waarbij je vooral lichamelijk bezig bent. Zoals sporten, tuinieren enzovoorts. Bij de hand en voetreflex ben je ook met je lichaam bezig en hef je innerlijke blokkades op.

Bach bloesem Water Violet hoort bij de Bach druppels voor alleen voelen, eenzaamheid.