Bach bloesem Vine helpt snelle denkers met een sterke wil

Bach bloesem vine

Bach bloesem: Vine

Bach Vine is voor mensen met een (te) sterke wil. Zij zijn eerzuchtig, doelmatig en zelfverzekerd. Vine types zijn snelle denkers, die in geval van nood goed kunnen handelen. Het gevaar om deze talenten in te zetten om anderen te overheersen ligt op de loer.

  • Categorie: overbezorgdheid voor het welzijn

Bach bloesem Vine (wijnrank) is geschikt voor mensen die bazig, arrogant, heerszuchtig of overheersend zijn. Door hun grote zelfvertrouwen denken ze dat zij het altijd bij het juiste eind hebben en het is moeilijk om hen om te buigen naar een andere mening.

“Het zijn zeer bekwame, zelfverzekerde mensen, vol vertrouwen in hun slagen. Omdat zij zo zelfverzekerd zijn menen zij dat het in het belang van anderen is als die ervan overtuigd zouden kunnen worden zakken net zo aan te pakken als zij doen, of zoals zij menen dat juist is. Zelfs als zij ziek zijn zullen zij degene die hen verzorgen nog aanwijzingen geven. Zij kunnen van grote waarde zijn in noodgevallen” (Dr. Bach)

Biografie van Vine, ook bekend als wijnrank

De wijnrank wordt al sinds duizenden jaren verbouwt. In het oude Egypte waren ze er al bekend mee. De plant hecht zich met grijpranken, en kan zo klimmen. Regelmatig snoeien is belangrijk, om de plant niet te hoog te laten worden. De oude stam verhout. Door de duizenden jaren heen zijn er verschillende rassen ontstaan. Elke wijnrank met karakteristieke eigenschappen.

Deze zijn culinair gezien niet alleen van belang vanwege de wijndruif. Want het is ook een goede leverancier van krenten en druiven. En de jonge bladeren zijn gevuld met gehakt of rijst een echte lekkernij (dolmas).

bach bloesem Vine
Het drinken van één glas wijn per dag verkleint de kans op hart en vaatziekten. Een onderzoek dat nu achterhaald is? Genieten van het leven is ook goed voor de mens. Dus proost op het leven!

Bach bloesem Vine helpt mensen met een sterke wil

We hebben hier te maken met snelle denkers, waar men in geval van nood op kan bouwen. Ze hebben het zelfvertrouwen dat ze de juiste bevelen en aanwijzingen geven in geval van nood. Een goede eigenschap, mits het op een positieve manier gebruikt wordt.

Het kan ook de verkeerd kant op gaan, wanneer men onvoorwaardelijke gehoorzaamheid verwacht van anderen. Aan die anderen wordt dan al snel de wil van deze meer dominante figuren opgedrongen. In het ergste geval kan dit doorslaan in machtslust en manipulatie.  Of  over lijken gaan om het doel te bereiken.

Werking bloesemremedie Vine

Bach bloesem Vine helpt de positieve kenmerken van deze types tot bloei brengen. Zij zijn de wijze, liefhebbende en begrijpende bestuurders of leraren. De beschreven eigenschappen worden ingezet om anderen te leiden, zonder hen te overheersen.

Door het gebruik van deze remedie komen de kwaliteiten op een juiste manier tot ontwikkeling. Ze worden niet langer gebruikt om macht te krijgen of anderen de wil op te leggen. De remedie helpt om anderen te leren waarderen en open te staan voor een andere mening.

Een bloesemremedie op basis van Vine helpt om de individualiteit van anderen te respecteren. Niet iedereen zit hetzelfde in elkaar of heeft dezelfde mening als jij. En dat is oké.

Extra ondersteuning bij Vine gemoedstoestand

Oefenen in de samenwerking met anderen, op basis van gelijkheid om de Vine toestand te doorbreken. Hierbij kun je misschien een coach nodig hebben in het proces van bewustwording. Daarbij kan Mindfulness helpen om jezelf meer in harmonie te brengen.

Bach bloesem remedies: Vin