Bach Rock Water | Niet te hard zijn voor jezelf

Bach bloesem overzicht: Bach Rock Water

Bachbloesem Rock Water is voor mensen met een sterke overtuiging wat betreft bijvoorbeeld geloof, politiek. Een overtuiging “zo hard als steen”, waar ze niet vanaf te buigen zijn.

Bach bloesem Rock Water

Ons lichaam heeft water nodig, dat staat als een paal boven water:

  • Het bestaat voor ongeveer 70% uit water.
  • Voor een volwassenen is het belangrijke om 2 liter water per dag te drinken, het helpt om afvalstoffen af te voeren.
  • Voordeel is, dat water geen caloriëen bevat.

Bovendien is water een grote natuurkracht. Het is in staat de hardste stenen uit te slijpen.

Dat is ook precies de werking van de Bach remedie Rock water: voor een mensen die hard zijn voor zichzelf, het lastig vinden om water bij de wijn te doen en met een grote onbuigzaamheid.

Bach Rock Water bij (te) sterke overtuiging

Je kent ze vast wel: mensen met een sterke overtuiging op het gebied van religie, politiek of levensvisie.

Ze zijn vaak overdreven punctueel in het dagelijks leven en hard voor zichzelf.

Ze studeren gedisciplineerd of volgen een streng dieet om een zuiver leven te leiden. Geen alcohol, niet roken, geen vlees, geen koek of snoep.

Op zich is er natuurlijk niets mis met discipline, maar wanneer het doorslaat kan dit je leven in de weg staan. Deze starre levensopvatting laat weinig ruimte om echt te leven in plaats van alleen maar te lijden als martelaren.

Bach Rock water helpt om starre denkbeelden los te laten en de idealen op een haalbare manier vast te houden. Maar dan met een buigzamer en meer ontspannen geest omdat je tevreden kunt zijn over je prestaties in plaats van de lat steeds hoger te leggen.

Een biografie van Bronwater

Bach Rock Water is de enige remedie die niet van bloesems gemaakt is. Dat is opvallend, omdat de andere 37 remedies van planten en bloesems gemaakt zijn.

Waarschijnlijk heeft Dr. Bach de gemoedstoestand herkent die verzacht wordt door de zachte werking van waterdruppels. Het water is afkomstig uit niet gecultiveerde bronnen in de ongerepte natuur. Dit zijn bronnen waarvan de streekbewoners al sinds mensenheugenis de geneeskrachtige werking kennen.

Dit soort bronnen (die bijna vergeten zijn) worden verborgen achter bomenstruiken en grassen, waardoor ze niet opvallen. De bronnen staan dagelijks bloot aan de invloeden van de natuur, zoals de regen, de zon ende wind. In Groot-Brittannië zijn nog meerdere bronnen te vinden.

De zachte stroming van waterdruppels zijn in staat om het hardste steen uit te slijpen.  Ga mee met de stroom van het leven!

Bach bloesem Rock Water
Discipline is goed, maar wees niet te hard voor jezelf!

Werking bach remedie Rock Water

Bach Rock Water helpt bij het ontwikkelen van vermogens om hoge idealen te stellen, met een flexibele geest.

De zachte waterdruppels weten het harde steen te slijpen, zoals water dat ook in een rivier doet.

De Rock Water remedie helpt om te zoeken naar innerlijke harmonie en eigen idealen , en mee te gaan met de beweging van het leven. Wat meer waard is dan van buiten opgelegd gedrag. Stroom mee met het natuurlijke ritme van het leven.

Extra ondersteuning bij Rock Water gemoedstoestand

Ontspannen is het sleutelwoord voor Rock water types. Denk hierbij aan plezier maken en genieten van de goede dingen van het leven. Laat je betoveren door de geuren van de aromatherapie. Of ontspan met lavendel en maak kennis met de verschillende toepassingen. Etherische olie van Marjolein is goed bij een stijve nek of gespannen spieren.

Bach bloesem Rock Water valt in de categorie overbezorgdheid voor het welzijn van anderen.

Voor en/of achternaam: wat jij fijn vindt!
Het spreekt voor zich dat we alleen het strikt noodzakelijke vragen. Meer weten? https://digibach.nl/privacybeleid/