Bach Rock Rose | Bij schrik, angst of shock

Bach bloesem overzicht: Bach Rock Rose

Bachbloesem Rock Rose geeft steun bij paniekaanvallen. Bijvoorbeeld na een ongeluk, natuurramp of overval.

bach bloesem rock rose

Daarnaast kan Bach Rock Rose uitkomst bieden bij kortere periodes van paniek en angst, zoals nachtmerries.

De Bach Rock Rose remedie is van grote waarde als schrik wordt ervaren, of men nu gezond is of niet. Het biedt een steuntje in de rug voor mensen die hoog sensitief zijn en bijvoorbeeld snel last hebben van harde geluiden of spanningen die andere mensen bij zich dragen.

Wanneer er sprake is van een chronisch schrikachtig karakter, bij volwassenen, kinderen of dieren, biedt Rock Rose uitkomst.

Bach Rock Rose bij schrik of shock

Sommige mensen verkeren bij een simpele operatie of zelfs een bezoek aan de tandarts in een soort shocktoestand. Voor buitenstaanders is het moeilijk te begrijpen. Waar komt deze, vaak irrationele, angst vandaan?

Het is dan ook niet de ernst van de situatie die Bach Rock Rose nodig maakt, maar hoe mensen op schokkende gebeurtenissen reageren. Deze angst komt meer vanuit henzelf, dan uit de gebeurtenis die de angst oproept.

Door deze schrikachtigheid reageert men uit paniek. Dat werkt averechts bij het oplossen van hetgeen de schrik veroorzaakt. Het is niet de natuurlijke reactie: dieren reageren op gevaar met een vluchten of vechten reactie.

Schrik leidt tot overhaaste, irrationele beslissingen, of soms zelfs verstarren. Het tegenovergestelde van de gezonde reactie op een probleem!

Bach remedie Rock Rose kan helpen om dit soort irrationele en verlammende angsten te beteugelen.

Of laat deze druppels toevoegen aan een mix speciaal voor jou op maat gemaakt.

Werking Bach remedie Rock Rose

Bach Rock Rose helpt om kalm te blijven en moedig te reageren in noodsituaties. In andere woorden: om “het hoofd koel te houden”. Deze remedie laat je innerlijke kracht stralen en zorgt ervoor dat je vol energie en met een groot uithoudingsvermogen tot bovenmenselijke prestaties in staat bent.

Veel helden hebben een positieve energie van Bach Rock Rose in zich. Denk hierbij aan brandweermannen die mensen uit een brandend huis redden of militairen in oorlogsituaties. Deze mensen kunnen het zich natuurlijk niet veroorloven om te verlammen wanneer zij worden geconfronteerd met een plotselinge crisis!

Een brandend gebouw inrennen is niet iets dat we aan iedereen zouden aanraden, maar zou het niet heerlijk zijn om voortaan minder te worden geremd door jouw angsten? Om meer van het leven te kunnen genieten en vol overgave uitdagingen aan te gaan?

Een remedie op basis van Rock Rose helpt je bij het vinden van je innerlijke rust.

Extra ondersteuning bij Bach Rock Rose gemoedstoestand

Heb je vaak Rock Rose nodig, dan is het goed om te leren op welke manier jij je zonnevlecht chakra kunt beschermen. Om jezelf positief te programmeren, kun je ook gebruik maken van affirmaties.

Net als van veel planten kun je van Rock Rose prima je eigen thee trekken! Vind je dat interessant? Lees dan ook eens onze blog over soorten thee die je kunnen helpen om lekker te slapen.

Bach bloesem Rock Rose valt in de categorie het lijden aan angsten.

Voor en/of achternaam: wat jij fijn vindt!
Het spreekt voor zich dat we alleen het strikt noodzakelijke vragen. Meer weten? https://digibach.nl/privacybeleid/