Bach Beech laat je het goede in anderen zien

Bach bloesem:  Beech

Bachbloesem Beech helpt om begrip te krijgen voor het tempo en de instelling van anderen.

  • Categorie: overbezorgdheid voor het welzijn van anderen.
bachbloesem Beech

Bachbloesem Beech is voor de gemoedstoestand met een volledig geblokkeerd gevoelsleven. Blokkades die iemand heeft voor zichzelf en anderen.

Ze zijn heel kritisch en onverdraagzaam naar anderen, zoeken naar hun fouten of tekortkomingen in plaats van de goede eigenschappen van iemand te zien.

Kenmerkend voor Beech types

Bach Beech types kunnen daardoor arrogant overkomen door hun houding en hun gevoel superieur te zijn. Dit maakt het geen makkelijke mensen om mee om te gaan.

Ze zien wel de splinter in het oog van anderen, maar niet de balk in hun eigen oog. Leiders van extreem rechtse politieke partijen of groeperingen hebben vaak een negatieve Beech energie.

Ook misschien wel herkenbaar in de directe omgeving, iemand die bijvoorbeeld op een verjaardag eindeloos discussies voert over politiek, sociale omstandigheden of andere stokpaardjes? Uit beleefdheid (of om de confrontatie niet aan te durven) wordt er niet ingegrepen, waardoor deze Beech types een grote stempel drukken op de gezelligheid.

Herken jij jezelf daarin? Laat Beech dan gratis toevoegen aan een mix speciaal voor jou op maat gemaakt.

Een biografie van Beech, ook bekend als de beuk

De beuk is voor veel mensen wel een bekende boom. Beuken kunnen als ze alleen staan een geweldige brede kroon vormen. Daarmee kunnen ze een stad of dorp een mooi aanzicht geven. Een boom die honderden jaren oud kan worden. Maar meestal gekapt wordt omdat het hout geschikt is voor veel doeleinden.

In mei gaat de boom bloeien, in twee soorten bloemen. De mannelijke katjes hangen, de vrouwelijke staan rechtop. Deze mooie bomen vallen vooral in het najaar op door hun prachtige herfstkleuren. Van diep rood tot helder geel.

En wie heeft er niet als kind beukenootjes gezocht en gegeten? Je moest er wel wat moeite voor doen om die kleine nootjes open te krijgen. Toch is beukenootjes eten niet goed voor ons. Er zit looizuur is dat stoppend werkt. Bosbewoners, zoals vogels en eekhoorns verzamelen de beukenootjes als wintervoer.

bachbloesem beech
Beukenootjes zijn gezond voor de eekhoorn, niet voor de mens.

Werking van Bach remedie Beech

Verdraagzaamheid en een gevoel van medeleven en verbondenheid met andere mensen. Het goede in mensen kunnen zien, ondanks hun tekortkomingen.

Bachbloesem Beech helpt om begrip te krijgen voor het tempo en de instelling van anderen. Om iedereen in zijn waarde te laten en geen oordeel te vellen over hoe anderen zich ontwikkelen of de manier waarop ze in het leven staan. De positieve Beuk is verdraagzaam en in staat te vergeven.

Extra ondersteuning bij Bach Beech gemoedstoestand

Wil je meer weten over de toepassing van bloesemtherapie? We maakten een handig overzicht van Bach therapie. Hierin lees je meer over de rol die Bachbloesems in de huidige drukke maatschappij kunnen spelen om je goed in je vel te voelen.

Wanneer je leert om liefdevoller naar jezelf te zijn kun je daardoor ook milder zijn naar anderen. Maak voor jezelf affirmaties om jezelf positief te programmeren. Bijvoorbeeld: “Ik sluit vrede met mezelf en anderen”. Chakratherapie leert je de aandacht te richten op de hartchakra. Dit chakra staat voor liefde, menselijkheid, geborgenheid en affectie. Liefde voor jezelf en je omgeving staan centraal in dit chakra.

Heb je een specifieke vraag waar je tegenaan loopt en waar je graag meer inzicht in wil verkrijgen? Stuur je vraag in via het contactformulier hieronder. 

Voor en/of achternaam: wat jij fijn vindt!
Het spreekt voor zich dat we alleen het strikt noodzakelijke vragen. Meer weten? https://digibach.nl/privacybeleid/