Bachbloesem therapeut

jolanda-huijsmans-bloesemremedies

Geef mij maar groen ūüėČ

Mijn naam is Jolanda Huijsmans: bachbloesem therapeut, natuurliefhebber en buitenmens. 

Nadat ik in 1993 zelf kennis maakte met de Bachbloesems en er veel baat bij had, wilde ik meer weten over alternatieve geneeswijzen. 

Om bachbloesem therapeut te kunnen worden ben ik in 1994 de opleiding Sorag Gezondheidsspecialist gaan doen.  Een vijf jarige opleiding. Dit heeft mij een basis gegeven met veel praktische kennis. Deze kennis komt goed van pas voor het opzetten van een eigen praktijk. Maar ook interessant om een inkijkje in verschillende alternatieve geneeswijzen te krijgen. Dit zijn bijvoorbeeld: Klassieke Homeopathie, Reflexologie, Fytotherapie, Aromatherapie en Bachbloesemtherapie.   

Specialisatie Bach bloesem therapeut

Na deze opleiding heb ik mij verder gespecialiseerd in de Bachbloesemtherapie, met de opleiding Specialisatie Bachbloesem 1 en 2, om me officieel te diplomeren als bachbloesem therapeut.

Inmiddels heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met Bachbloesems. Ik heb verschillende  goede resultaten mogen ervaren met deze eenvoudige en doeltreffende therapievorm.

Daar hou ik wel van: simpel, duidelijk en voor iedereen toegankelijk.

Ik heb er bewust voor gekozen om digitaal te werken. Via mijn website ben ik voor veel mensen toegankelijk.  Persoonlijk advies vragen en een flesjes bachbloesems bestellen vanuit je luie stoel. Makkelijk en laagdrempelig.

Aanvullende kennis

Door de jaren heen heb ik via mijn werk in de gezondheidszorg (waar mijn roots nu al 30 jaar liggen) veel extra aanvullende kennis opgedaan.

Dit gaat over autisme, AD/HD, niet aangeboren hersenletsel en psychische problemen onderkennen.

Ook privé ben ik blijven studeren om mijn kennis en vaardigheden aan te vullen en up to date te houden: personal coaching, pubercoaching en psychologie van alledag.

Mix van alle ingredi√ęnten

Deze mix van kennis en ervaring maken mij wie ik nu ben en wat ik wil uitdragen met Digibach. Het zou toch mooi zijn, als het voor velen toegankelijk is om lekker in je vel te zitten en vitaal te kunnen leven! Ik haal er in ieder geval ontzettend veel energie uit om mensen hierin te helpen en het is mijn missie om deze energie met anderen te delen.

Als je gelukkig bent, trek je positieve eigenschappen aan.

Dus als je vragen of problemen hebt waar je mee zit, stuur me dan vooral een mailtje op info@digibach.nl, of vul het formulier in. Dan laat ik je zo snel mogelijk weten wat ik voor jou kan doen!

jolanda-huijsmans-bachbloesemtherapeut