Bach bloesem therapeut

jolanda-huijsmans-bloesemremedies

Geef mij maar groen ­čśë

Mijn naam is Jolanda Huijsmans: bach bloesem therapeut, natuurliefhebber en buitenmens. 

Nadat ik in 1993 zelf kennis maakte met de Bachbloesems en er veel baat bij had, wilde ik meer weten over alternatieve geneeswijzen.

Hiervoor ben ik in 1994 de opleiding Sorag Gezondheidsspecialist gaan doen, een vijf jarige opleiding. Dit heeft mij een basis gegeven met veel praktische kennis voor het opzetten van een eigen praktijk en een inkijkje in verschillende alternatieve geneeswijzen. Dit zijn bijvoorbeeld: Klassieke Homeopathie, Reflexologie, Fytotherapie, Aromatherapie en Bachbloesemtherapie.   

Specialisatie Bach bloesem therapeut

Na deze opleiding heb ik mij verder gespecialiseerd in de Bach therapie, met de opleiding Specialisatie Bachbloesem 1 en 2, om me officieel te diplomeren als Bach bloesem therapeut.

Inmiddels heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met Bachbloesems, met goede resultaten: een eenvoudige en doeltreffende therapievorm.

Daar hou ik wel van: simpel, duidelijk en voor iedereen toegankelijk.

Ik heb er bewust voor gekozen om digital te werken, zodat het voor veel mensen toegankelijk is om persoonlijk advies te vragen en een flesjes bachbloesems aan te vragen dat bij jouw klachten past.

Aanvullende kennis

Door de jaren heen heb ik via mijn werk in de gezondheidszorg (waar mijn roots nu al 30 jaar liggen) veel extra aanvullende kennis opgedaan.

Dit gaat over autisme, AD/HD, niet aangeboren hersenletsel en psychische problemen onderkennen.

Ook priv├ę ben ik blijven studeren om mijn kennis en vaardigheden aan te vullen en up to date te houden: personal coaching, pubercoaching en psychologie van alledag.

Mix van alle ingredi├źnten

Deze mix van kennis en ervaring maken mij wie ik nu ben en wat ik wil uitdragen met Digibach. Het zou toch mooi zijn, als het voor velen toegankelijk is om lekker in je vel te zitten en vitaal te kunnen leven! Ik haal er in ieder geval ontzettend veel energie uit om mensen hierin te helpen en het is mijn missie om deze energie met anderen te delen.

Als je gelukkig bent, trek je positieve eigenschappen aan.

Dus als je vragen of problemen hebt waar je mee zit, stuur me dan vooral een mailtje op info@digibach.nl, of vul het formulier in. Dan laat ik je zo snel mogelijk weten wat ik voor jou kan doen!

jolanda-huijsmans-bachbloesemtherapeut