Bach bloesem mix: jouw persoonlijke samenstelling

Een Bach bloesem mix bestellen met de beloften van DigiBach: ✔️ GRATIS Advies op maat ✔️ Persoonlijk voor jou samengesteld

Een Bach mix kan je helpen om bepaalde drempels en uitdagingen te overwinnen. Maar daar moet je zelf ook wel wat voor doen. Want om jezelf te ontwikkelen zul je jezelf wel een spiegel moeten voorhouden.

Waar wordt jij blij of verdrietig van? Wat houdt je bezig op een dag?

En, nog veel belangrijker: wat zit jou emotioneel en geestelijk gezien in de weg om je beste zelf te zijn?

Een Bach bloesem mix kan je helpen dat te ontdekken en ermee in evenwicht te komen. En op deze pagina gaan wij je helpen om jouw ideale mix te vinden.

Vind direct wat je zoekt:

Een Bach bloesem mix van DigiBach. Altijd op maat gemaakt voor jou

Omdat iedereen weer anders is, werkt DigiBach niet met kant en klare mixen.

Online worden veel mixen voor bijvoorbeeld stress of angsten aangeboden. Vaak is niet duidelijk is welke Bachbloesems er in zitten. Bovendien zijn ze vaak onnodig duur.

Daarom hebben we bij DigiBach gekozen voor een persoonlijke en glasheldere aanpak. Elke mix wordt met de hand voor jou samengesteld en waar nodig aangepast aan jouw persoonlijke behoeften. Zo krijg je niet alleen een Bach bloesem mix die echt aansluit bij wat jij nodig hebt, maar weet je ook altijd precies wat erin zit.

Ook de basis mixen die we aanbieden, passen we (waar nodig) altijd aan jouw persoonlijke situatie aan.

Wij geloven 100% in die persoonlijke aanpak. Daarom is het advies dat we je geven altijd gratis en vrijblijvend. Pas als het goed voelt, besluit je of je de voorgestelde Bach bloesem mix wilt bestellen.

Het begint met een (gratis) advies per mail

Een consult bij DigiBach bestaat uit het bepalen welke Bachbloesem jij nodig hebt. Daarvoor horen we graag wat jij van jouw mix verwacht.

Bijkomend voordeel: vaak geeft het al een vorm van rust om die verwachting voor je te zien in je eigen woorden. Zwart op wit. De eerste stap naar het oplossen van wat jou in de weg zit.

Probeer in het formulier hieronder kort en duidelijk te vertellen wat er aan de hand is. Op basis van die informatie ontvang je een mailtje over hoe een Bach bloesem mix jou daarbij kan helpen.

Pas daarna besluit je of je de mix wilt bestellen. Je zit dus nergens aan vast.

Voor en/of achternaam: wat jij fijn vindt!
Het spreekt voor zich dat we alleen het strikt noodzakelijke vragen. Meer weten? https://digibach.nl/privacybeleid/

Wie zit er aan de andere kant van die mail?

Bach therapie Jolanda Huijsmans

Hoi! Ik ben Jolanda. De Bach therapeut van DigiBach. Het kan best spannend zijn om iemand om advies of hulp te vragen bij problemen waar je tegenaan loopt. Daarom wil ik je op het hart drukken dat ik respectvol en discreet met je mailtje om zal gaan. Ook zal ik het altijd eerlijk zeggen wanneer Bachbloesems niet (voldoende) zijn bij je vraag, en je  beter een arts kunt inschakelen!

Veelgestelde vragen over Bach mixen

Wat zit er in een Bach bloesem mix?

Een bachbloesem mix wordt geleverd in een flesje van 20 ml. Hierin worden 2 druppels van elke gekozen bachbloesem gedaan. Dit wordt aangevuld met bronwater en 25 druppels alcohol voor de houdbaarheid van de mix.

🙋 Kan ik mijn Bach bloesem mix zelf samenstellen?

Dat kan zeker. Op onze website hebben we zoveel mogelijk informatie verzameld om je te helpen jouw eigen druppels samen te stellen. Daarna kun je bij ons een mix van de geselecteerde bloesems bestellen. Zo hoef je ze niet allemaal los aan te schaffen!

🧑‍🤝‍🧑 En een Bach bloesem mix laten samenstellen?

Ook dat kan. Vul het formulier in om te laten weten waar je een mix voor zoekt. Wij laten je per e-mail weten wat we voor je kunnen doen. Dan beslis je of je de mix inderdaad wilt bestellen.

Voor en/of achternaam: wat jij fijn vindt!
Het spreekt voor zich dat we alleen het strikt noodzakelijke vragen. Meer weten? https://digibach.nl/privacybeleid/

Persoonlijke Bach bloesem mix en bewustwording

Soms kan het lastig zijn om precies de vinger op de zwakke plek te leggen. Dat is ook logisch, als je bedenkt dat je soms jarenlang in een bepaalde patroon geleefd hebt, als overlevingsstrategie of omdat je dat nu eenmaal van vroeger hebt meegekregen. Met mijn advies over de Bach bloesems die bij jou passen ga ik je op weg helpen in je bewustwording proces om dat te doorbreken.

Daarbij moedig ik je vooral aan om liefdevol naar jezelf te kijken en het beste in jezelf naar boven te halen. Het gaat niet om goed of fout, we zijn tenslotte allemaal op aarde om te leren en daardoor te groeien.

Om jezelf duidelijk in beeld te krijgen, is het goed om te weten wat jouw normen en waarden zijn. Wat vind je belangrijke eigenschappen van jezelf en waar zou je wat aan willen veranderen? Neem jij verantwoordelijkheid voor je eigen leven? Dit is het uitgangspunt voor de Bach mix die jij nodig hebt.

De ontwikkelingsstadia van je leven en Bach mixen

In de psychologie van Friedrich Nietzsche (1844-1900) staat het individu centraal. Je leeft in relatie tot anderen en je leeft in allerlei verbanden. Maar je hebt ook met jezelf te maken.

In de eerste plaats ben je verantwoordelijk voor jouw eigen leven. Gedurende je leven staat groei centraal, je blijft je voortdurend ontwikkelen. Dit is een doorlopend proces dat je leven lang doorgaat. Eén van de grootste verantwoordelijkheden in je leven is dan ook dat je zorgt voor je eigen ontplooiing. Pas daarna kun je van betekenis zijn voor anderen en de wereld om je heen.

Nietzsche onderscheidt in het menselijk bewustzijn 3 ontwikkelingsstadia, die uit elkaar voortvloeien. Hierin zijn een aantal bachbloesems heel herkenbaar.

bach bloesem kameel

De Kameel–> Centaury, Elm

Een lastdier om met van alles en nog wat op te zadelen. Mensen gedragen zich in het begin van hun leven als kamelen, voortdurend gebukt onder allerlei verplichtingen. Ze laten het toe, dan anderen problemen op hun  schouders laden. Sommige mensen blijven dit hun leven lang doen, maar anderen bereiken op een gegeven moment een punt dat ze er genoeg van hebben. Dit gaat vaak gepaard met een enorme (innerlijke) brul. De kamelenmens begint dan de problemen van zich af te schudden en terug te geven aan degene waar het probleem hoort: “ik vind het heel naar voor je, dat er moeilijkheden spelen in je leven. Maar die kan ik niet oplossen. Ieder mens moet inde eerste plaats zelf uit zijn problemen zien te komen, dat doe ik ook”. Door deze brul geef je aan dat je in het volgende stadium terecht komt, die van de leeuw.

De Leeuw –> Cerato, Walnut

Bepaalt zijn eigen leven en laat zich niet nodeloos met allerlei verplichtingen opzadelen en neemt  problemen van anderen niet meer op zijn schouders. In de leeuwfase ga je frank en vrij je eigen weg en laat je door niemand een strobreed in de weg leggen. Het kan een beetje egoïstisch lijken, wanneer je er te veel in blijft hangen. Het is een manier om je te leren manifesteren, te ontdekken wie je werkelijk bent en je bewustzijn te vergroten. Als de leeuw genoeg heeft geschreeuw, zal hij op natuurlijke manier gaan inzien dat het zo genoeg is geweest. Meestal is dat het punt waarop iemand verder groeit in zijn bewustzijn en komt in het stadium van het Kind.

Het Kind –> het positieve vermogen bloesems

Beweegt zich vrij en onschuldig in zijn natuurlijke staat is zich tegelijkertijd overal bewust van. Een volwassen mens die het bewustzijnsstadium van het Kind bereikt, is natuurlijk letterlijk gezien al op een hogere leeftijd, maar deze mens bezit dan als het ware de spontaniteit en de natuurlijkheid van een jong kind. Een kind dat door het leven dartelt en zich niet bekommert over eventuele problemen. Het stadium van het kind is volgens Nietzsche de hoogste stap van ontwikkeling: een mens die zijn  kinderlijke staat heeft teruggevonden en zich tegelijkertijd overal bewust van is. In welke fase zit jij?

“We kunnen ontdekken hoe ziekte kan worden voorkomen en genezen door te achterhalen wat er in onszelf verkeerd is en dat uit te roeien door de kracht die dat gebrek kan vernietigen en op een serieuze manier te ontwikkelen; niet door tegen het verkeerde te vechten, maar door een stroom van tegengestelde kracht in te zetten zodat dit gebrek uit onze aard wordt gewist”.  Heal Thyself. Dr. Edward Bach.

Voor en/of achternaam: wat jij fijn vindt!
Het spreekt voor zich dat we alleen het strikt noodzakelijke vragen. Meer weten? https://digibach.nl/privacybeleid/